nemos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Καλή Σαρακοστή προς άπαντες! Μήπως έχει υπόψη του κάποιος άν το Nero 5.5.10.56 (τελευταία έκδοση πριν ξεκινήσει την 6) μπορεί να γράψει dual layer dvdr's από την στιγμή που θα αναγνωρίσει κάποιο σχετικό writer? Εχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με το 6.xxxxxxx, έχω καρα-βολευτεί με το 5.5 (ΟΥΤΕ ΕΝΑ χαλασμένο cd/dvd από τότε που το εγκατέστησα!!! - κι έχω γράψει πολλά...) κι έχω μπει λίγο στο τριπάκι να αναβαθμίσω το DVDrw προς κάποιο πιο γρήγορο, αλλά οι φήμες λένε ότι η συγκεκριμένη έκδοση *σίγουρα* δεν αναγνωρίζει κάποια DL DVDrw's (πχ Nec 3520) ενώ, ακόμα κι αν "δει" σωστά το writer δεν μπορεί να γράψει data πάνω από 4.4 gb. ...Αφήνω το ότι για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω το PC μου δεν γουστάρει καθόλου το Nero 6.xxxxxx (μπορεί να φταίει το λειτουργικό ή/και το CDrw - πάντως με το 5.5.10.56 προβλήματα δεν έχω...). Pls μην μου γράψετε απόψεις τρίτων (από forums κλπ.) - η απάντηση που ζητάω είναι: "Χρησιμοποιώ το -τάδε- DVDrw με Nero 5.5-κάτι και α) έχω β) δεν έχω πρόβλημα." --ή -- "Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το -τάδε- DVDrw με Nero 5.5-κάτι και δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει" Ευχαριστώ προκαταβολικά! ========================= OS Windows 2000 sp4 CPU 2.4GHz w/ 1GB Ram -------------------------------------- DVDrom: Toshiba 1712 CDrw: Teac 552 (52x24x52) DVDrw: Sony 510A (4x) =========================
nemos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ......Κάποιος που να μην έχει αναβαθμίσει το 5.5 προς 6.xxxxxx.........??
offtime Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Έχω NEC 3500A και ενώ με το παλιό NERO 6.?.?.? δεν έγραφε Dual Layer, μόλις έβαλα το NERO 6.6.0.6 έγραψε κανονικά σε Verbatim DL και Philips DL δισκάκια!
nemos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ...Ούτε να ρωτήσω, λες, άν το 5.5 θα δούλευε... Thanks, offtime. Η *σωστή* ερώτηση τελικά είναι: "Δουλεύει κανείς με το Nero 5.5 KAI με κάποιο καινούργιο DL DVD writer?"
nemos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 ...Κανείς.... "Δουλεύει κανείς με το Nero 5.5 KAI με κάποιο καινούργιο DL DVD writer?"
blackwar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 koita file xlwmo na vreis kapoion na grafei diskakia DL me toso palio nero gia na soy pei an doyleyei swsta!!! egw pantos tin ekdosi ayti tin eixa otan akoma eixa CD-RW kai itan poly axiopisti!!! soy proteinw na dokimaseis tin teleytaia ekdosi 6.6.0.8a den exeis na xaseis tipota. pantos emena me to NEC 3500AG moy egrapse diskaki doual apo tin ekdosi 6.3 kai meta h ekdosi 6 pou eixa prin balw DVD-RW den egrafe Doual kai piga stin 6.3 kai apo tote kanw update opote vgei kainourgia ekdosi!!!! episis h mony lysi kai sigoyri gia to erwtima soy einai na steileis e-mail sto support tou nero.com aytoi sigoyra tha soy apantisoyn egkyra mias kai einai oi eidikoi!!! ayta!!!
nemos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση, blackwar! Το θέμα είναι ότι έχω φάει *φρίκη* με όσες εκδόσεις Nero 6.3-κάτι έχω δοκιμάσει στο CDrw (...μιλάμε για πέταμα 1 στα 3 cdr, τρελή αμφισβήτηση του Teac & "ανάστασή" του με το 5.5!!!) και, άν και σκέφτομαι την αναβάθμιση προς κάποιο ταχύτερο DVDrw (ψάχνομαι ανάμεσα σε Benq και Pioneer) δεν αντέχω να ξανα-περάσω τα ίδια....... Τεσπα, όταν με το καλό το πάρω θα παίξω με την 6.6.0.8a για την οποία έχω διαβάσει πολλά + καλά και, άν δεν δω προκοπή, μάλλον θα πάω σε άλλο πρόγραμμα. Το μήνυμα στο support τους είναι η πλέον καλή ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνομαι πάλι - μάλλον θα το κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.