kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Θέλω να αγοράσω μια κάρτα λήψης video για να μετατρέψω τις παλιές καλές μου κασετούλες σε dvd. Έχετε να προτήνετε κάτι καλό με σχετικά μέτρια τιμή (όχι πολυ ακριβό όχι και πολυ φθινό). Υ.Γ. Στον υπολογιστή μου έχω ήδη την pinnacle pctv pro για να βλέπω TV αλλά η είσοδος που έχει για να ενωθεί το video και συναρτήση που προγραματος που δίνει για λειψη video δεν με έχουν ικανοποιήσει.
adams Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα search εχει αναφερθει πολλες φορες τροποι capture απο videocamera. Αν δε σε βολεψε η καρτα τηλεορασης εγω θα πηγαινα σε stan-alone dvdr ή μια canopus καρτα.
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Το γνωρίζω αυτό αλλά δεν θέλω να κάνω capture από videocamera με είσοδο dv αλλά από απλό αναλογικό video. Θέλω να πιστεύω οτί θα ηπάρχει κάτι ποιο εξιδηκευμένω από μια απλή κάρτα TV που έχει μια είσοδο για video.
adams Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Kυριακο ναι δεν εχει ουσιαστικες διαφορες η αναλογικη videocamera στην οποια αναφερθηκα (δεν ειπα πουθενα dv) και σε ενα video. 3 τροπους εχεις 1)Βρισκεις μια ψηφιακη mini dv (να εχει ομως dv in/out ενεργοποιημενα) τη συνδεεις με το video και τη minidv με firewire στο pc.Ποιοτητα αριστη λογω καλου hardware ψηφιοαναλογικου μετατροπεα. 2)Eνα standalone dvdr οπως προανεφερα και πιο πανω..(πλεον οι τιμες εχουν πεσει παρα πολυ κατω απο 300€)..ποιοτητα πολυ καλη μειονεκτημα δεν μπορεις να βαλεις μενου να κανεις μονταζ ευκολα κ.λ.π. 3)Μια καρτα με mpeg2 hardware encoder. Ξαναλεω χρησιμοποιησε την αναζητηση
savnik20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 2)Eνα standalone dvdr οπως προανεφερα και πιο πανω..ποιοτητα πολυ καλη μειονεκτημα δεν μπορεις να βαλεις μενου να κανεις μονταζ ευκολα κ.λ.π.3)Μια καρτα με mpeg2 hardware encoder. simfono apolita stin arxi pira ena dvdr alla epeidi den mporoysa na kano menu kai to montaz itan poli xronoboro telika pira mia karta tis canopus kai ekana tin doyleia moy opos ithela fisika ligo akribi lisi , alla gia na kaneis sosti doyleia den ginete allios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.