evansdimo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Χθες μου ετυχε το απιστευτο... Πηγα να βγαλω την ψυκτρα μου απο τη cpu και ο επεξεργαστης κολλησε πανω της. Λεω ενταξει δε τρεχει καστανο μεχρι που κοιταξα τον επεξεργαστη και βλεπω το χειροτερο που μπορουσε να συμβει. Τα μισα pin ειχαν στραβωσει προς μια μερια. Αντε τωρα να τον φτιαξεις λεω παει γ....θηκε. Ελα ομως που ηθελα να εξαντλησω καθε πιθανοτητα. Με μια καρφιτσα προσπαθουσα να τα επαναφερω στην αρχικη τους θεση και βαζοντας την οριζοντια αναμεσα στα pins επανηλθαν ολα στη θεση τους και μαζι και η καρδια μου. Ουφ! Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο?
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δεν είναι και λίγοι που το έχουν πάθει αυτό. Θέλει προσοχή όταν βγάζεις την ψύκτρα. Να μην είναι κρύα η θερμοαγώγιμη. Και επίσης πρωτού την τραβήξεις, κούνα την ψύκτρα αριστερά-δεξιά [ βασικά σαν να κάνεις κύκλους την ψύκτρα ] ώστε να χαλαρώσει ο δεσμός [ bond ] ψύκτρας - CPU.
thefirestarta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μια φορά έπεσα σε έναν Tbred-B 2700+ με ένα στραβωμένο pin.Τον ισιώσα με μηχανικό μολύβι (!) και έπαιξε κανονικότατα!Ακόμα και τώρα γ%$^$εί και δέρνει!!!
ioneyez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αν ήταν να μασάγανε οι επεξεργαστές από στραβωμένα pins τότε θα είχαν κλείσει οι πάντες. Μην τρελένεσαι με μια πενσούλα ή στη χειρότερη άλλες do-it-yourself μεθόδους είσαι κύριος. Εκτός αν το πάρεις πατριωτικά βέβαια και σου μείνει κανένα pin στο χέρι...
billpeppas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 "Εκτός αν το πάρεις πατριωτικά βέβαια και σου μείνει κανένα pin στο χέρι..." Τότε υπάρχει το κόλπο με κομματάκι καρφίτσας. Ή κάποιος με επαγγ. κολλητήρι, και καλό χέρι.
dpolal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Πολλές φορές μου έτυχε να κολλήσει cpu/ψύκτρα... Για τα στραβωμένα πινάκια άλλη λύση είναι λεπτό ίσιο κατσαβιδάκι ηλεκτρολόγου και ίσιομα σιγά σιγά ή ακόμα καλύτερα πιστωτική κάρτα... :)
k_w_t Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ολες τις φορες που μου ετυχε με μια Τηλεκαρτα ηρθαν ολα στην κανονικη τους θεση!
voudas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 η κεραμίκ συγκεκριμένα έχει αυτή την τάση... μέχρι και καπάκι από π4 έχει πάρει μαζί της...
pseira Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Και γω μια φορά βγάζω την ψύχτρα και κοιτάω τη μητρική και βλέπω άδειο το σοκετ! Κοιτάω την ψύχτρα και βλέπω τον επεξεργαστη!! Λεω, αυτό ήταν, πάει ο σι-πι-γιου.... Ωστόσο ούτε ένα πιν στραβωμένο, και δούλευε κανονικά.
teohaz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 kai pinaki na stravwsei kai na spasei mporeis na to ftiaxeis me asumokollhsh se kapoio katasthma pou ftiaxnei xrysadika to exei kanei filos arkei omws to pinaki na einai apo thn exwterikh pleura kai na mhn einai 2 h treith seira pins thelei polu omws prosoxh kai na exeis ton theo marmpa!!
panxris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ti na pw k gw pou exw athlon 2600+@3000+ me spasmeno ena komataki ap ton pirina dhladh......
Warrior_6600GT Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Και πως δουλεύει ρε φιλέ? με μισα GHz ;-P
Michalakhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 και που να τραβηξεις την ψυκτρα και να σου μεινει στο χερι οχι μονο η cpu αλλα και η βαση...lol.. α ρε πλαισιο με τισ κολλες 2 συστατικων... ειχαν κολλησει τα παντα..βεβαια παλιο το pcaki so no harm's done
GrMikeD Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Egw pali eixa paei na bgalw mia psixtra kai espase i mia egopi sto socket pou stirizetai. Pira kainourgio mobo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.