predator Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 κατέβασα ένα video από emule το οποιο είναι 630 MB. ενώ συνήθως στο completed βγάζει πιο μεγάλο νούμερο σε MB από ότι είναι το αρχείο και στο transferred δείχνει τα καθαρά MB που ήρθαν (η κάπως έτσι) σε αυτό τo συγκεκριμένο video μου έδειξε 637 MB transferred και μονο 230 completed! ανοίγω τo βιντεάκι και τρέχει κάνα 10 δευτερόλεπτα και μετά κενό. τι παίχτηκε?:?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 στον τίτλο λες: "completed: 637 MB, transferred: 230 MB" και στο μήνυμα λες "έδειξε 637 MB transferred και μονο 230 completed" οπότε με μπερδεύεις λίγο. Γενικά... αν completed > transfered τότε το αρχείο μεταφέρθηκε με συμπίεση και γλίτωσες transfered data αν completed < transfered τότε κάποια τμήματα του αρχείου μεταφέρθηκαν λανθασμένα και γι'αυτό ξανακατέβηκαν Το ότι μεταφέρθηκε ένα τμήμα λανθασμένα μπορεί να ελεγχθεί μόνο όταν τελειώσει το συγκεκριμένο τμήμα και γίνει το hashing πάνω σε αυτό το τμήμα. Οπότε αν για παράδειγμα αυτό το τμήμα ήταν 50 ΜΒ τότε το transfer σου θα είναι κατά 50 ΜΒ μεγαλύτερο από το completed για κάθε λάθος στη μεταφορά αυτού του κομματιού. Για βίντεο όπου δεν μπορεί να γίνει αξιόλογη συμπίεση μάλλον εννοούσες την περίπτωση 2 οπότε τα λάθη στη μεταφορά (κάποιος μη αξιόπιστος χρήστης από τον οποίο κατέβαζες) είναι η πιθανότερη απάντηση.
predator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 ναι εχεις δικιο, τα εμπλεξα τα μπουτια μου!:razz: το πρωτο ισχυει. οτι δηλαδη μου εδειξε πως ηρθαν λιγοτερα MB απο οσα ειναι το αρχειο. οντως δηλαδη μου το στειλαν συμπιεσμενο? και γιατι να μην γινεται τοτε παντα ετσι να γλιτωνουμε το bandwidth? το θεμα ειναι οτι το αρχειο λεει πως ειναι 637 MB και παιζει περιπου 10 second και μετα τελος! παιζει και να ειναι fake το video?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μάλλον είναι fake διότι κανονικά τα αρχεία video δε μπορούν να συμπιεστούν παρά ελάχιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.