Προς το περιεχόμενο

Microsoft Outlook question

DarkOrion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon, exw to eksis erwtima. Xrsimopoiw to microsoft outlook kai exw arketa minimata mesa sto inbox mou. Epeidi thelw se liges meres na kanw format sto pc mou, thelw na kratisw backup auta ta minimata kai na ta grapsw se ena cd.

Mporeite na mou peite pws tha kratisw to backup (pou tha vrw auta ta arxeia klp) kai meta to format, pws tha ta valw pisw sto microsoft outlook wste to programma na ta vlepei pali kanonika....

Δημοσ.

Στα αρχεια του insomnia υπάρχει το Outlook Backup αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Λέει ότι κάνει backup τα accounts κλπ.

Εγώ πάντως έχω ορίσει δικό μου store folder για το outlook express (options->maintenance->store folder) κι έτσι σώζοντας τον φάκελο σώζω και τα μυνηματά μου. Μετά το format απλά ξαναδίνω σαν store folder τον φάκελο αυτό και όλα είναι στην θέση τους. Λογικά αυτό θα δουλεύει και στο outlook.

Τέλος, τα μηνύματα στο outlook express μπορούν να γίνουν drug&drop σε οποιονδήποτε φάκελο των windows και να ξαναμπούν με τον ίδιο τρόπο στο outlook express. Και αυτό λογικά θα δουλεύει και στο outlook.

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.
...na kratisw backup auta ta minimata[/b'] kai na ta grapsw se ena cd.

Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το Ms Outlook από την έκδοση 2000. Αν δεν είναι έτσι στις νεώτερες, παρακαλώ διορθώστε με, μην πάρω τον ανθρωπο στο λαιμό μου

Τότε λοιπόν το Outlook αποθήκευε τα στοιχεία σε αρχεία με κατάληξη .PST. Η μέθοδος που δούλευε ήταν:

1. Αναζήτηση των αρχείων με κατάληξη .pst και με on την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.

Τα αρχεία ήταν -συνήθως- τα outlook.pst και archive.pst σε κάθε φάκελο Documents and Settings\[red]UserName[/red]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook για κάθε χρήστη (UserName) που είχε λογαριασμό στο μηχάνημα.

2. Αντιγραφή σε αρχεία με "αθώα" ονόματα π.χ. "gerontas.pst" ή "hyperionsky.pst"

3. Μετά το format και την εγκατάσταση του office εισαγωγή των στοιχείων από τα αρχεία .pst που έχουμε αποθηκεύσει. (File ->Import and Export ->Import from another Program or File ->(Next) ->Personal Folder File(pst)

Tips:

1. Για να δείς αν δουλεύει: Φτιάξε στους Φακέλους σου ένα φάκελο ας πούμε "xyz" και κάνε εισαγωγή στον φάκελο αυτό από το backup. Αν δημιουργηθεί κάτω από τον "xyz" μια δομή πανομοιότυπη με αυτή των κανονικών σου φακέλων (Inbox, Sent, Notes κλπ.) και με τα ίδια περιεχόμενα, σβήσε τον "xyz" και προχώρα άφοβα.

2. Αν το αρχείο δεν χωράει σε 1 cd, (συνήθως είναι τεράστιο, εξαρτάται και από τη χρήση) χρησιμοποίησε τις δυνατότητες split του Winzip, WinRar κλπ.

3. Ειδικά για τις επαφές, θα πρότεινα την αντίστροφη διαδικασία (File Export κλπ.) και την αποθήκευση τους σε Excel ή Access).

Hope it Helps.

Δημοσ.

nai, se auto pou les exeis dikio. vrika auta ta 2 arxeia kai tha ta kratisw backup. I aporia mou einai i eksis. Mesa se auta ta 2 arxeia kratountai kai ola ta contacts mou kai genika oti data doupeuei mesa sto outlook i mono ta mails?

Δημοσ.

o Gerontas exei dikio, se ayta ta arxeia kratountai ta panta. Xrisimopoio ayto ton tropo backup arketo kairo kai den eixa provlima. Mia metafora tous (ton .pst) se allo PC kai dokimi ekei fysika tha se peisei

Δημοσ.

Mporeis apo to Outlook na kaneis export (File->Import & Export->Export to file)

Ta kaneis export se .pst kai me ton idio tropo ta kaneis kai import sto kainourgio systima

Chryssa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...