Προς το περιεχόμενο

k700i help...

PaniC_GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi paides ithela na rwthsw pws mporw na valw java efarmoges,games sto thl exw katevasei kapia pragmatakia alla ta kanw extract k meta paw na ta perasw sto kin alla den mou ta vgazei san ektelesima...nomizw ta perisotera exoun katalixeis .dm .dim i kati tetio den eimai sigouros...thelw mia help sta vhmata gia na kanw egatastash kati sto khn...mmmm k einai vodafone etsi :( :( :(

Δημοσ.
kwsn den ginete ayto pou les nai exoun katalixi .jar alla den mporw na to valw mesa ston fakelo others...mipos ftaiei oti einai vodafone k exei klidwthei???upothetw... vodafone :(

Pos ta pernas sto kinito (kalodio, IR, BT)?

An einai symvath h efarmogi h to paixnidi me to K700i tote steilta opos einai jar me IR h BT kai to thlefono tha katalavei ti einai.

Δημοσ.

madsurfer me kalwdio usb ta pernaw k to programma k700i handset manager i kapos etsi to opoio to phra apo thn vodafone k ayto,episis se xrhsh exw k tis efarmoges pou dinei apo to kouti i sonyericsson tou k700i...vasika to olo kolima pistevw einai epidei i siskevi einai vodafone...:(

an exete na protinete kapia alla kala progs gia metafora arxeiwn apo to pc sto kinito mesw usb tha voithousate akoma perisotero thx pados!;)

Δημοσ.

Gia kalogio den ksero an ginetai me to to Handset manager, poio kalodio exeis? einai ths SE (DCU-11, DSS-20/25) h kapoio allo?

An valeis to File Manager gia to K700i apo to cd pou eixe to paketo h apo to site ths SE kai kaneis copy/paste (h drag & drop) to paixnidi (jar) pano sto Phone Memory tha perasei kanonika kai tha sou zitisei meta sto thlefono na dialekseis pou theleis na apothikeytei (Paixnidia h Efarmoges). Ayto petyxenei sigoura an exeis kapoio apo ta kalodia ths SE, den ksero an tha petyxei 100% an exeis kapoio allo kalodio alla einai poly pithano.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...