Προς το περιεχόμενο

Εξαφάνιση ενεργού εικονιδίου σύνδεσης εξαιτίας netmodclip

kryonts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην την πάθετε σαν εμένα, από περιέργεια έβαλα το netmodclip (http://www.netmodclip.gr)...

Για όσους το ακούν πρώτη φορά είναι πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσεων για το netmod. Το είδα, το απεγκατέστησα και από τότε όταν συνδέομαι στο internet δεν μπορώ να αποσυνδεθώ διότι το ενεργό εικονίδιο της σύνδεσης δεν εμφανίζεται στο taskbar. Ούτε με δεξί κλικ στη συντόμευση της σύνδεσης μου δίνεται η δυνατότητα αποσύνδεσης. Έφαγα το Internet να ψάχνω για συμπτωματολογία αλλά ....

Βέβαια έχω WinXP και ISDN 64.

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι κάνω τώρα; Δεν μπορώ και να επανεγκαταστήσω το SP2 γιατί το είχα κάνει slipstream με το CD των WinXP.

Δημοσ.

Τελικά τι θα γινόμασταν και χωρίς τα forum. Δρουν και ψυχαναλυτικά πολλές φορές. Με την παράθεση του παραπάνω μου ήρθε η ιδέα να επανεγκαταστήσω το netmodclip. Το εγκατέστησα, λύθηκε το πρόβλημα δηλαδή μου ξαναεμφανίστηκε το εικονίδιο σύνδεσης στο Internet (μετά από reboot) και το απεγκατέστησα. Εκεί λοιπόν είδα ότι μου έλεγε για κάποια αρχεία (δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω comctl32.dll) να κάνω keep ή να τα διαγράψω και μάλλον (τι μάλλον σίγουρα) εκεί ήταν το πρόβλημα, εγώ είχα επιλέξει να τα διαγράψω.

Άρα δεν υφίσταται πρόβλημα με την εφαρμογή αλλά θέλει προσοχή στην απεγκατάστασή της.

Δημοσ.

thn efarmogh thn xrhsimopoiw apo tis palies ekdoseis ths...kai mporw na pw oti leitourgei mia xara xoris kanena problem... kala ekanes omws kai to aneferes auto to problhma...

ps: an kai edw pou ta leme otan se rwtaei an thes na kanei keep ta arxeia...kalo einai na patas panta yes.. ;) windows einai auta....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...