gandalf_the_white Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ρε παιδιά μου παρουσιάστηκε προχτές ένα πολύ περίεργο και πολύ εκνευριστικό πρόβλημα!!!μόλις πηγαίνω στο my computer και κάνω διπλό κλίκ στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου τότε αντί να μου ανοίξει τα περιεχόμενα του μου ανοίγει το παράθυρο του search!!!!!!!!βοηθήστε γιατί έχω έρθει σε απόγνωση!μόνο με δεξί κλίκ μπορώ να ανοίξω τα περιεχόμενα του σκληρού μου δίσκου!
Nikb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Πίνακας ελέγχου Επιλογές Φακέλων Στο tab Τύποι αρχείων βρές την μονάδα δίσκου, πάτα για προχωρημένους και πάτα επαναφορά προεπιλογών. Λογικά πρέπει να φτιάξει...
gandalf_the_white Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 πήγα εκεί και με το που πατάω advanced δεν έχει επαναφορά ρυθμίσεων....
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Το εχω παθει μερικες φορες..Δεν βρηκα τον λογο ακομα αλλα με ενα restart επανερχεται στα κανονικα του.
gandalf_the_white Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 εμένα όμως ούτε με restart φτιάχνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.