Προς το περιεχόμενο

Restart κατά installation πακέτων Norton Symantec!!!

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι insomniacs και πάλι!

Αντιμετοπίζω ένα περίεργο πρόβλημα που δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί!

Όταν πάω να κάνω installation είτε στο Norton SystemWorks 2005 είτε στο Norton Internet Security 2004 κάτι δεν πάει καλά και με το που ξεκινά η εγκατάσταση το σύστημα κάνει restart! Ούτε καν μπλε οθόνη δε βγάζει. Το σύστημα είναι windows XP με service pack 2.

Έχω δοκιμάσει και με ενεργό το firewall των xp και με ανενεργό. Να έχει κολλήσει ιος δεν παίζει! Τα αρχεία εγκατάστασης είναι σίγουρα εντάξει και πολυδοκιμασμένα. Στο ίδιο μηχάνημα έχουν ξαναμπεί.Επίσης μια χαρά έκατσαν και σε ένα μηχανημα που έφτιαξα μόλις πριν από αυτό και μάλιστα με πολύ παρόμοιο configuration και με παρόμοια συνοδευτικά προγράμματα.

Δημοσ.

gia arxi tha sou pw kane mia allagi sti mnimi k des ti paizei...

to 90% twn pc pou epesan sta xeria mou me koula problimata (akira restarts, errors se installation, akira minimata sto startup ktl ktl ktl) eixan problimata me tin mnimi.....

tsekare to an mboreis me mnimi apo kapoio pc diko sou i filou sou k xanapostare....

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά όχι το πρόβλημα δεν είναι μνήμης. Μάλιστα ήταν από τα πρώτα που σκέφτηκα κι εγώ αλλά απόκλεισα και κατευθείαν γιατί το σύστημα γι'αυτό ακριβώς τον λόγο το ξαναέστησα και έβαλα από την αρχή λειτουργικό! Επειδή ένα dimmακι χρειάστηκε αντικατάσταση. Όταν είδα την αστάθεια, αποφάσισα να ξαναμετρήσω τις μνήμες (όπως έκανα και την πρώτη φορά που αντιμετόπισα πρόβλημα, δηλαδή με το memtest) και ευτυχώς δεν παρουσιάστηκαν λάθη.

Έκανα και τα απαραίτητα updates από την microsoft (δηλαδή πλεόν έβαλα και σε αυτό internet και το μόνο που έχω ως προστασία είναι το firewall των xp αλλά πιστεύω πως αρκεί προς το παρόν) τσέκαρα και την registry, έψαξα και για λίγο στην microsoft αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι που να με βοηθά...

Καμιά άλλη ιδέα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ακόμα δεν έχω βρει άκρη. Έβαλα Kaspersky και το firewall των XP με SP2. Ωστόσο το Kaspersky δεν κατεβάζει emails παρά μόνο αν το απενεργοποιήσω για λίγο. Ξέρει κανείς γιατί;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...