theoritikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Έχω ανακαλύψει πώς μερικές φορές όταν κάλω κάποιο νούμερο σταθερού τηλεφώνου, μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, ακούω κάποιον άλλο να παίρνει τηλέφωνο (εκείνον το χαρακτηριστικό τικ τικ), η τον ήχο που ακούγεται σε μεγάφωνο όταν είναι διπλα του κινητό τηλέφωνο. Άλλες φορές όταν καλώ σε κινητά απο αυτο το τηλέφωνο, μπορώ να ακούσω άλλες συνομιλίες μέχρι ο άλλος να το σηκώσει! Τώρα απο σταθερό έιναι, απο κινητό είναι δεν ξέρω. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως ο πΟΤΕ έχει κάνει κάποια λάθος σύνδεση στο ΚΑΦΑΟ που αντιστοιχεί η γραμμή μου και ακούω αυτές τις συνομιλίες?
me_robas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Έχε καλού κακού και κάνα κασετοφωνάκι δίπλα μην ακούσεις τίποτα παπάδες ή βαβίλιδες να μιλάνε
Kazushi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Αυτό που περιγράφεις λέγετε «συνακρόαση» και δημιουργείτε όταν δυο ζευγάρια καλωδίων που μεταφέρουν αναλογικό σήμα (φωνή) είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και είναι κακής ποιότητας. Αυτό το φαινόμενο ήταν πολύ συνηθισμένο πριν ο OTE αντικαταστήσει την υποδομή του με ψηφιακά κέντρα και καλύτερης ποιότητας καλώδια μεταφοράς. Επίσης μπορεί να φταίει και η καλωδίωση του κτιρίου σου, η ακόμα και να ακούς κάποιο παλαιότερο ασύρματο τηλέφωνο που περνάει το σήμα του μέσα από τα καλώδια του τηλεφώνου σου.
theoritikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 μπορεί να φταίει και η καλωδίωση του κτιρίου σου. Παίζει να είναι αυτό, γιατί η πολυκατοικία που μένω είναι αρκετά παλιά. Θα πάω απο τον ΟΤΕ μια μέρα στο Παγκράτι. Υπάρχει περίπτωση να μου χρεώνει τηλεφωνήματα αλλών σταθερών λόγω αυτού του προβλήματος?
dioptra999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Του διπλανου παντως του χρεωνε και τα δικά μου! Ετσι συμφερει! Συμβαινει αυτό (το να ακους αλλους) ειδικα αν τα καλωδια ειναι κοντα γιατί ειναι αναλογικό το σημα και κατι ξεφευγει απο το ενα καλωδιο και μπαινει στο αλλο.Παρακολουθα μηπως ακουσεις κατι ενδιαφερον πΟΤΕ δεν ξερεις (με πιανεις?).
theoritikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Οι συνδέσεις στην πολυκατοικία μου δεν είναι αναλογικές, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο. Αλλά θα παρακολουθώ καλύτερα αυτά που λένε, μήπως και ακούσω κάτι καλό (χιχιχι τι ιδέες μου δίνετε... :> )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.