MariaTs. Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μιας και πιάσαμε και αναφερόμαστε στα rpg. Το Never Winter Nights πως σας φαίνεται; Δεν το έχω τελειώσει, αλλά ειλικρινά θα με ενδιέφερε να μάθω τις απόψεις σας. Από όσο έχω παίξει πάντως δεν είναι ούτε Dungeon Siege ούτε Diablo, ούτε Warcraft. Και με τις αποστολές απ'ότι είδα ήταν λίγο μπέρδεμα. Εσείς τι γνώμη έχεται; :neutral:
antonl Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Όντως φίλε, δίκιο έχεις δεν είναι σαν αυτά που ανέφερες, είναι σαφώς ανώτερο . ΟΚ ίσως υπερβάλω λίγο. Απλά είναι διαφορετικά παιχνίδια. To diablo είναι τρομερό -το 1 τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου- αλλά δεν είναι RPG. Action/RPG ίσως. Ομοίως και το Dungeon Siege. Στο NWN έχεις τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσεις πιο έντονα με τους NPC και να διαμορφώσεις εν μέρει την πλοκή, αρκετά περιορισμένο χαρακτηριστικό όμως μιας και το σενάριο είναι μάλλον γραμμικό. Πάντως αν έχεις το κουράγιο να ασχοληθείς μαζί του αξίζει να δεις και 2 expansions του τα οποία τα θεωρώ ανώτερα από το πρώτο παιχνίδι. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν χαρακτήρες που εμφανίζονται και στα 3 μέρη προσθέτοντας στην ατμόσφαιρα και με το "δέσιμο" που 'χεις με τους NPCs. Στο βασικό παιχνίδι μπορείς να φτάσεις μέχρι 14-16 lvl, στο 1ο XP ως 12-13 και στο 2ο μπορείς να ξεκινήσεις με έναν χαρακτήρα σου από κάποιο από τα 2 προηγούμενα μέρη, αρχίζοντας με lvl 14-16 είτε με έναν νέο, και να τον φτάσεις ως περίπου 28-29 lvl, έχοντας cap το lvl 40. Εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος τερματίζοντας το ως τώρα 2 φορές και πάω για 3η .
GrafeioTeleton Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Tο πιστευεις οτι εχω το NWN και τα 2 εxpasnion και δεν το εχω παιξει καθολου.... Aυτη η dsl......
Dreamstorm Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Koίταξε, για μένα το nwn είναι καταπληκτικό και ίσως το καλύτερο rpg που έχω παίξει (λέω για μένα,ξέρω εσείς του baldur's gate έχετε διαφορετική άποψη). Xαλαρά αξίζει να ασχοληθείς. Άπό τα 2 expansions αξίζει μόνο το hordes of the underdark. Βασικά όχι μόνο αξίζει αλλά είναι και ένας από τους λόγους που έχω το nwn σε τόσο μεγάλη εκτίμηση To shadows of undrentide καμία σχέση δεν έχει με το παιχνίδι , άμα θές ασχολήσου μόνο και μόνο για τα extra levels.
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Όντως όπως είπε ο Dreamstorm το NWN δεν έχει τόση μεγάλη σχέση με το Baldur's Gate αλλά για κάποιον που κλίνει περισσότερο προς το action μέρος παρά στο role playing είναι αρκετά πιο προσιτό. Για να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό, έχει ασχοληθεί κανείς με το Temple of Elemental Evil (και τα bugs του ); Αν ναι έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο; Δυστυχώς για μένα μετά τον τερματισμό του σχετικού παιχνιδιού (πάνω από 5-6 φορές) δεν έχω όρεξη να παίξω κάποιο άλλο RPG μιας και δε βρίσκω κανένα αντάξιό του, στο συγκεκριμένο στυλ τουλάχιστον. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με τα Baldur's αλλά με χαλάει κάπως ότι στηρίζονται σε κανόνες ADnD που είναι παλιότεροι.
GrafeioTeleton Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Nα ρωτησω κατι??Αμα το ξεκινησω να βαλω και τα expasnions αμεσως?Η να το τερματισω και επειτα?Αν ναι ποιο απο τα 2 εxpansions πρωτα?
dark_banishing Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ta expansion prepei na ta baleis me sigkekrimeni seira kai apo oti thimamai teleutaio thelei to underdark. Apo tin arxi xekina na paizeis an kai tha fas poli kairo na to teleioseis..axizei pantos
lefterhs Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δεν παιζει ρολο ποτε θα τα βαλεις. Εξαλλου ειναι διαφορετικα stories και δεν προσθετουν τιποτα στο κυριως παιχνιδι... Παντως ριξε και το τελευταιο patch για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβληματα...
Dreamstorm Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Πρέπει να υπάρχουν και τα 2 expansions για να παίξεις ας πούμε το hordes of the underdark. Grafeioteleton να τελειώσεις πρώτα το πρώτο και μετά να ασχοληθείς με τα άλλα δύο.Τουλάχιστον έτσι θα πορωθείς πιο πολύ με τον χαρακτήρα σου βλέποντας τον να ξεκινάει από τo πρώτο level και να καταλήγει 30. Να παίξεις έτοιμο χαρακτήρα για μένα δεν λέει καθόλου (αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα βασικά νοήματα για τα rpgs). Εξαλλου ειναι διαφορετικα stories και δεν προσθετουν τιποτα στο κυριως παιχνιδι... Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. To shadows of undrentide είναι αυτό που δεν έχει καμία σχέση. Αντίθετα, στο hordes of the underdark έχουμε κάποιες συνέχειες από το πρώτο μέρος (ειδικά στο tale της Aribeth).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.