Προς το περιεχόμενο

Generals-Multiplayer Οποιος θελει ας βοηθησει

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω με εναν φιλο μου να καταφερουμε να παιξουμε το εν λογω παιχνιδι,διπλό,ο καθενας απο το σπιτι του.Και οι δυο εχουμε connx πακετο 384,εγω με το alcatel και ο φιλος μου με το jetspeed.Eιχα ποσταρει και παλιοτερα αλλά δεν βρεθηκε λυση.Οποτε θα παρακαλουσα οποιον ξερει να δωσω μια καποια συμβουλη....Και τα δυο αντιτυπα ειναι του Χελακη(ξερετε εσεις)

Δημοσ.

ποιο προβλημα αντιμετώπίζεις όμως δεν μας λες;

τεσπα πρεπει και συ και ο φίλος σου να κατεβασετέ τα updates και τα αντιστοιχα cracks...για να εχεις ελπιδες για να παιξεις multi...και παει λέγοντας..;

πες μας τι ακριβώς προβλημα αντιμετωπιζεις;

Δημοσ.

το generals παιζει μονο Online αμα εχεις το αυθεντικο CD 1 στο CD-ROM σου.

οποτε αναγκαστικα χρειαζεστε 2 φορες το Original παιχνιδι.

οταν τα καταφερετε φωναξτε και μενα να παιξουμε μαζι, το εχω λιωσει Online!;)

το Crack που προτεινει ο insomniac_new δουλευει μονο σε LAN.online αναγκαστικα θες valid serial και αυθεντικο cd.

Δημοσ.

File predator kaneis ena mikro lathaki. To generals opws kai ola ta paixnidia tis EA Games gia na paiksoune online xreiazetai kata tin egkatastasi tou paixnidiou na eisageis ena aythentiko serial number otan zitithei. Meta mporeis na valeis ena patchaki na min xreizetai cd kai na paizeis online. Ama den exeis pantws aythentiko serial ksexase to to online. Kai xreiazesai diforetiko serial kai diaforetiko o filos sou gia na paiksete(panta aythentika)

Δημοσ.

ti akrivos theletai na paiksetai?

an thelete na paiksete o enas enantion tou allou kai oxi se kapoio server ginetai kai me kopies.

apla pata sto direct connect, kanei o enas paixnidi kai o allos sindeetai sto paixnidi vasi tis ip.

den to exo perasmeno na sou po akrivos ti patas. an to psaksete sto direct connect tha vreis akri

Δημοσ.

re paidia epanalamvano, an thelete na paiksete o enas enantion tou allou, h na valete kai kana computer gia plaka mesa ginetai kai me xelakides, directo connect kai to exoun ola ta c&c eite red alert eite tiberian sun eite generals, ekei einai ta kala,

to eixame liosei tessera atoma me isdn,

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει και με το direct connect,αλλά παλι υπαρχει προβλημα,δεν κανει connect.

Θα ηθελα να ρωτησω τα εξής

1)ποια remote ip δηλωνω?Θέλω να πω οτι πρεπει να δηλωσω για ip την 10.0.0.139 που εγραφε στο manual του connx?Μα την ιδια τοτε θα εχουμε με αυτη του φιλου μου.Πως γινεται αυτο?

2)Απο την αλλη αν βάλω την ip που εμφανιζεται απο αυτο site http://www.canyouseeme.org/ ,μετα απο λιγο χρονο δεν θα αλλάξει πάλι?

Παιδια σας παρακαλω βρειτε ενα τροπο.Το μονο που θελω ειναι διπλο να παιζω με το φιλο μου oχι να μπαινω σε online servers,οποτε εκει στο direct connect κατι παιζει.

Thanks για την βοηθεια σας

Δημοσ.

tha valeis tin eksoteriki ip, pou exeis sto internet, oxi tin topiki, pou exeis sto diktio, apo kei kai pera prepei na exete idio version, oti patch diladi exeis perasei esi na exei perasei kai o filos sou, kai na exete diaforetika serial number. kai meta kaneis create kai perimeneis na mpei o allos

Δημοσ.

Profanws punisher kati de paei kala me to no cd patch pou exeis dioti egw paizw online xwris cd. Den kserw ti kai giati alla se emena to game me to patch pou exw valei se myltiplayer paizei xwris cd (eite network eite online). Mono otan paw single player thelei cd.

Δημοσ.

στην επιλογη firewall port override τι να βαλω?

Αυτο που λες το ειχα δοκιμασει αλλά δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι.Δεν μπορουσαμε να δουμε ο ενας τον αλλον,ελεγε connection timed out.Να απενεργοποιησω το hardware firewall alcatel?

Δημοσ.

@ Italos20v: το generals θελει και αυθεντικο serial αλλα και το cd 1 στο drive για να παιξει online στους servers της EA!

αν εχει no-cd crack ξεκιναει κανονικα, συνδεεται στο multiplayer αλλα δε σε αφηνει να μπεις σε κανενα room αφου σου λεει πως το version του παιχνιδιου σου διαφερει απο τους αλλους.

trust me, το εχω ψαξει το θεμα αφου ειμαι πορομενος με το generals και το πηρα original μονο και μονο για να το παιζω online!;)

οσο για το direct connect τσεκαρετε την Ip που βλεπει το ιδιο το generals μεσα απο τα options.προφανως αυτο που μας ενδιαφερει στην προκειμενη περιπτωση ειναι το online IP.

βεβαια πρεπει αναγκαστικα να εχετε και οι 2 την ιδια εκδοση με το ιδιο no-cd patch!

προτεινω την 1.07!

εγκαθηστουμε δηλαδη το game μετα βαζουμε το official 1.07 patch και μετα του τραβαμε το No-cd patch που βρισκουμε στα γνωστα λιμερια...

εννοειτε πως κλεινουμε ΟΛΑ τα fw (Ηardware και Software)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...