Προς το περιεχόμενο

Λευτεριά στους "έγκλειστους" του Fame Story...

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Περικλής βγήκε. Φέτος πάντως το ξεφτιλίσανε, εννοώ για το τρόπο με τον οποίο προωθούσαν τον Περικλή. Ήταν πιο φανερός σε σχέση με αυτόν της Καλομοίρας.

Δημοσ.

Καλά είπα εγώ ατάλαντος.

Πέρσι την Καλομοίρα, φέτος τον Περικλή.

Υστερα παραπονιόμαστε για την κακή ποιότητα της μουσικής στην εποχή μας. Εμείς οι ίδιοι την επιλέγουμε και μετά κλεγόμαστε;

Δημοσ.

Μήπως να πάμε κι εμείς στο 'All Star Fame' (το νέο όνομα του Fame Story 4), να πετάμε ένα 'Άιντε' στο κοινό για να τραβήξουμε την προσοχή και να κερδίσουμε το 1ο βραβείο; (Δεν λέω 250.000 ευρώ, γιατί στο χέρι πέρνεις λιγότερα)!!!

Πάντως χίλια δίκια είχε ο πατέρας του Ανδρέα που έλεγε ότι την υποστήριξη που είχε ο ΠΕΡΙκοκλάδας δεν την είχε κανένα άλλο παιδί. Κρίμα γιατί σε αυτή τη χώρα τα ταλέντα πάνε πάτο και τα ατάλαντα είναι στον αφρό...

Δημοσ.

Poios htane talento re paidia ekei mesa?Kai apo to fame story eksartatai h ellhnikh mousikh skhnh?Dhladh h Xrhspa kai o Poimhs Petrou pou den vghkan apo reality anevazoun to epipedo?Afhste to reality sthn akrh!Ksexwriste to apo th mousikh!Ta pragmatika talenta de tha pane sthn tatiana na tous anadeiksei!Eleos!

Δημοσ.
Epiteloys teleiwse h m@l@k1@.

Και δυστυχώς θα αρχίσει άλλη... :cry:

Κάτι πρέπει να κάνουμε πια με αυτά τα Reality... Πάσης φύσεως!

ggrrrr :X

Δημοσ.

εαν η θεαματικότητα επιανε πάτο θα σταματουσαν να βγαινουν σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη τα reality. αλλα ο κοσμος τα βλεπει, δυστυχως, οποτε...

Δημοσ.
Και δυστυχώς θα αρχίσει άλλη... :cry:

Κάτι πρέπει να κάνουμε πια με αυτά τα Reality... Πάσης φύσεως!

ggrrrr :X

Σιγά βρε Χριστίνα μου να μην κατέβουμε και σε συλλαλητήριο... :razz:

Έχω την εντύπωση ότι όποιος δεν τα γουστάρει για οποιοδήποτε λόγο δεν τα παρακολουθεί...

Αλλά ακόμα και αυτοί που δεν τα γουστάρουνε και το παρακολουθούνε πάλι θα έχουν τους δικούς τους λόγους...

Εγω προσωπικά υπάρχουν στιγμές που γελάω απίστευτα...:lol: όσες φορές έτυχε να δώ...

Και απο μουσικής πλευράς....

Έχετε αναρωτηθεί ποιός/α είναι ακόμα στην επιφάνεια απο την αρχή του fame??? :grin:

1-2 με το ζόρι και αυτοί με πολύ σπρώξιμο...

Κάποια στιγμή θα σταματήσουν και αυτοί....γιατί θα προκύψουν άλλοι 1-2 που ενδεχομένως να είναι κάπως καλοί...(και στο τέλος θα ξεχαστούν όλοι γιατί πλέον δεν θα αποτελούν κερδοφόρο κομμάτι για την επιχειρησή τους...)

Φαύλο κύκλο μου θυμίζει αυτό...

Γ'αυτό στα τόσα πράγματα που απασχολούν τον κόσμο το fame είναι στάλα στον ωκεανό...(Μην το κατακρίνεται)....και για την πλειοψηφία διέξοδο για ψυχαγωγία...για να περάσει κάπως ευχάριστα μια Κυριακή τους.... :grin:

Εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να έβγαινε κάποιο ταλέντο απο οπουδήποτε...

Όπως λέει και η Άλκηστις....

'Και αν μας αντέξει το σχοινί.....θα φανεί στο χειροκρότημα....' :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...