Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Τι είναι αυτό που μου βγάζει σε όλα τα αρχεία που γράφω απο την κάρτα TV μου; Δεν το βγάζει μόνο εκεί αλλά και σε κάποια αρχεία Video που κατεβάζω απο το Lime Wire. Δέστε την εικόνα και αν μπορείτε βοηθήστε με να το κάνω να μνη ξαναεμφανιστεί.
billpeppas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Χμ , το DEP κλείνει τον explorer... για κάνε ένα virus scan
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Έχω κάνει αλλά τίποτα. Ο υπολογιστής έχει περάσει και απο format αλλά πάλι τίποτα. Πρίν να βάλω τα Media Center είχα τα XP τα απλά και μου έκανε τα ίδια. Είχα βάλει και τα 2000 για να δω τι γίνεται αλλά εκεί δεν μου έκανε τίποτα τέτοιο, όλα πήγεναν ΟΚ. Ξέρει κανένας απο που έρχεται το πρόβλημά μου;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ξέχασα να πώ πως αν περάσω τα αρχεία με τις ταινίες απο το TMPEnc δεν μου βγάζει αυτό το παραθυράκι. Εκεί που σπάω το κεφάλι μου όμως είναι, γιατί δεν το βγάζει στα 2000 και στα XP το βγάζει; Μήπως μου κάνει την γκέλα το Service Pack 2; Δεν βρήσκω άλλη εξήγηση.
billpeppas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Το παραθυράκι δεν στο βγάζει γιατί το feature "DEP" δεν υπάρχει στα Windows 2000. Υπάρχει μόνο στα Windows XP Service Pack 2 , Windows 2003 Server Series Service Pack 1 { και στα αντίστοιχα 64BITa }
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Γίνεται να το βγάλω για να μην μου σπάει τα νεύρα;
billpeppas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Σε αυτό το thread πρέπει να αναφέρεται πως το απενεργοποιείς πλήρως: http://www.short-media.com/forum/showthread.php?t=21929
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δεν θέλω να απενεγροποιήσω το Service Pack 2. Είναι πολύ καλό κυρίος μέσα στο Internet αλλά θέλω να βγάλω μόνο εκείνο το παραθυράκι που με πετάει απο τον explorer.
billpeppas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αυτό σου λέω ρε παιδί μου. Το DEP απενεργοποιείς. Όχι το SP2
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Εκεί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Λέει ο ένας κάτι και ο άλλος του ορμάει. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Θα ρωτήσω εδώ και αν μου απαντήσει κανένας καλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.