Προς το περιεχόμενο

Ascii value του χαρακτήρα delete

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός είναι ο ascii του Delete.Τον θέλω για χρήση στην visual basic και ποιο συγκεκριμένα στο event keypress μιας λίστας.

π.χ

Private Sub List_KeyPress(KeyAscii As Integer)

If KeyAscii = 13 Then List_DblClick

If KeyAscii = 127 Then List.RemoveItem List.ListIndex

End Sub

Το 13 είναι ο ascii του enter και δουλεύει.Βρήκα οτι ο ascii του delete είναι ο 127 ή ο 46.Δυστηχώς κανένας απο τους δυο δεν δουλεύει.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Ama thumamai kala, to delete den paragei WM_CHAR event gia na to kanei trap to keyPress. Prospathise me to keyDown i opws alliws legetai.

Pantws sto windows.h uparxoun dilwmena sumbolika ola ta pliktra kai den xreiazetai na bazeis apeutheias tous ascii. Px gia to delete einai VK_DELETE. Den kserw pws to kaneis import se vbasic.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα και εγώ μία παρόμοια απορία αλλά για να μην φτιάχνω νέο θέμα είπα να ποστάρω εδώ που είναι σχεδόν το ίδιο!

Εγώ ενδιαφέρομαι για το ascii code του πλήκτρου PrintScreen γιατί θέλω μέσω vbscript να μπλοκάρω την δυνατότητα κάποιος να παίρνει screenshots! Δεν βρήκα πάντως κάτι στο google μετά από μία πρόχειρη αναζήτηση για τον ascii χαρακτήρα του!

Έχετε καμιά ιδέα?

Δημοσ.

makaveli: auto pou les den exei noima giati kapoios borei na xrisimopoiisei software gia na parei to screenshot, pou den xrisimopoiei to printscreen koubi. Den boreis na kaneis tipota

Δημοσ.

Ξέρεις κανένα τέτοιο software για παράδειγμα? Απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να ξέρω κάποιο! Τhanx για την απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...