ins_ins_t Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ψαχνω για ενα προγραμμα που να κανει rip τα audio tracks σε mp3. Αν χρησιμοποιει την μηχανη του lame ακομα καλυτερα..αλλα το βασικο ειναι οτι θελω να συνδεετε στο Ιντερνετ και να κατεβαζει τους τιτλους των τραγουδιων. Free η οχι δεν με πειραζει, ξερω οτι εχει ξανασυτηθει αλλα στο search γινεται ενας πανικος. Στον Winamp Pro, λεει στην σελιδα τους, οτι μπορεις να κανεις mp3 rip αραγε υπαρχει κανα plugin για να κατεβαζεις και τα ονοματα των τραγουδιων ?? στην σελιδα τους δεν βρηκα κατι
Shadowthief Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Με το media player μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες
kostastnt Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το Cdex, έχει Lame και κάνει σύνδεση στην παγκόσμια database με τραγούδια και περνάει τους τίτλους μόνο του...
ekkli Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 μακράν καλύτερο όλων: audiograbber δες κ αυτό το λίγο παλιότερο θέμα κατεβαίνει κ από δω κ από δω κ από πολλά άλλα σάιτς :wink: κ όχι δεν μου έχει στείλει λεφτά ακόμα ο δημιουργός του για την προώθηση που του κάνω :grin: απλά ριπάρω πολλά σιντίζ σε καθημερινή βάση κ είναι από τα λίγα που συστήνω κ επιμένω ανεπιφύλακτα
memento out of matrix Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 file to kanei kai to winamp apo audio cd se mp3 sindeete aytomata stin database kai ta kanei save me titlous kanonika ego toulaxiston xrisimopoio ayto kai pio palia to audiograbber opos eipe kai o filos ekkli
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δοκίμασε το EAC (Exact Audio Copy) Δουλεύει επίσης με L.A.M.E και είναι πολύ customizable σαν πρόγραμμα. http://www.exactaudiocopy.de/ Δούλεψε με το Lame 3.96.1
RedKostas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Καλησπέρα, και εγώ σου συστήνω το Exact Audio Copy. Δούλευα και με Audiograbber, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να μου κάνει "νερά" στο ριπαρισμα. Έβαλα το EAC και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Άλλη μια ψήφο για το Audiograbber... Free, δουλεύει και τον Lame, έχει επιλογές για το CD Text (πρώτα ψάχνει το CD, αν δεν έχει περασμένους τους τίτλους μπορεί να ψάξει σε βάση στο δίκτυο), εύκολο στη χρήση..... ..... ..... Α, έχει και τη δυνατότητα να κρατήσει τα στοιχεία για κάποια CD που θα του πούμε εμείς και όταν συνδεθούμε στο δίκτυο να κατεβάσει τους τίτλους για όλα τα CD με μιας!!! Μετά, όταν θα ξαναβάλουμε κάποιο από αυτά τα CD στο drive θα μας εμφανίσει τους τίτλους.....
blk Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Audiograbber too. Τους λόγους τους είπαν οι φίλοι παραπάνω.
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Poly kalo akougetai to audiograbber. 8a to dokimasw. Emena mexri stigmhs CDEx kai Easy CD-DA Extractor me exoun bolepsei arketa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.