Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για mp3 rip απο audio CD με τιτλους

ins_ins_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ενα προγραμμα που να κανει rip τα audio tracks σε mp3.

Αν χρησιμοποιει την μηχανη του lame ακομα καλυτερα..αλλα το βασικο ειναι οτι θελω να συνδεετε στο Ιντερνετ και να κατεβαζει τους τιτλους των τραγουδιων.

Free η οχι δεν με πειραζει, ξερω οτι εχει ξανασυτηθει αλλα στο search γινεται ενας πανικος.

Στον Winamp Pro, λεει στην σελιδα τους, οτι μπορεις να κανεις mp3 rip αραγε υπαρχει κανα plugin για να κατεβαζεις και τα ονοματα των τραγουδιων ?? στην σελιδα τους δεν βρηκα κατι

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το Cdex, έχει Lame και κάνει σύνδεση στην παγκόσμια database με τραγούδια και περνάει τους τίτλους μόνο του...

Δημοσ.

μακράν καλύτερο όλων:

audiograbber

δες κ αυτό το λίγο παλιότερο θέμα

κατεβαίνει κ από δω

κ από δω

κ από πολλά άλλα σάιτς :wink:

κ όχι δεν μου έχει στείλει λεφτά ακόμα ο δημιουργός του

για την προώθηση που του κάνω :grin:

απλά ριπάρω πολλά σιντίζ σε καθημερινή βάση κ είναι από τα λίγα

που συστήνω κ επιμένω ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

και εγώ σου συστήνω το Exact Audio Copy. Δούλευα και με Audiograbber, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να μου κάνει "νερά" στο ριπαρισμα. Έβαλα το EAC και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Δημοσ.

Άλλη μια ψήφο για το Audiograbber... Free, δουλεύει και τον Lame, έχει επιλογές για το CD Text (πρώτα ψάχνει το CD, αν δεν έχει περασμένους τους τίτλους μπορεί να ψάξει σε βάση στο δίκτυο), εύκολο στη χρήση..... ..... .....

Α, έχει και τη δυνατότητα να κρατήσει τα στοιχεία για κάποια CD που θα του πούμε εμείς και όταν συνδεθούμε στο δίκτυο να κατεβάσει τους τίτλους για όλα τα CD με μιας!!! Μετά, όταν θα ξαναβάλουμε κάποιο από αυτά τα CD στο drive θα μας εμφανίσει τους τίτλους.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...