Legolas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ζηταω ενα προγραμμα που να του βαζεις μια φωτογραφια π.χ 10 χρονων και με πολυωρη διαδικασια να στη μετατρεπει σε περιπου +10 χρονια???δηλαδη.εισαι ας πουμε 10 χρονων.τραβας μια φωτογραφια.την βαζεισ στο προγραμμα και μετα σου βγαζει πως θα εισαι στα 20.Οτι γινεται γινεται.αλλα κυκλοφορει αυτο το προγραμμα?
amartolos Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 tetoio programa nomizo exoun oi mpatsoi sta kedrika!!!den kserw ean kykloforei kati tetoio!!!!
universe Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 tetoio programa nomizo exoun oi mpatsoi sta kedrika!!!den kserw ean kykloforei kati tetoio!!!! hahahahahahahahaha Padws an vreis kati tetoio kai gw 8a to h8ela!!
dioptra999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Ας παρει καποιοσ την Νικολουλη τηλ!!!Αυτη εχει :-) :-):-):-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
ba_eas Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Swpa re paidia....auta sta erga ginontai..... Ola ta alla poy vlepoume einai sto peripou kai ta ftiaxnoune anthrwpoi....
Πέτρος Σ. Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μιας και όλοι εδώ βλέπουμε πολύ ταινίες θα πω κι εγώ κάτι. Τι να το κάνεις το πρόγραμμα; Αν γίνει καμιά γενετική μετάλλαξη για τζάμπα θα χαιρόσουν και θα έλεγες πόσο όμορφος θα είμαι στα 20 μου. Η γενετική μετάλλαξη μου ήρθε από το Resident Evil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.