Nemo Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Οτι ποιο κοντα στο αγαπημενο μου επι<<δαπεδιο> παιχνιδι .... (ορισμενα επιπλα -στο εξοχικο πλεον - ακομα εχουν σημαδια ....... http://www.pumbo.com/juegos.php?id=3995
Mandragoras Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Όντως θυμίζει άλλες εποχές nice one! Γιώργος
Elven_King Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πω, πω τι μου θύμισες τώρα....!!!Το είχαμε μακελέψει το σπίτι μου.
papadakn Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 alitheia yparxei periptwsi na brethei to kanoniko epidapedio paixnidi simera? Ti mou thymisate tora...
bobosss Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 ρε παιδια θελω και γω...;'(;'( Υπάρχει μηπως καποιο άλλο link γιατι με αυτό δεν μπορεσα να πέξω??? papadakn το βλέπω πολύ δύσκολο να βρείς το παιχνιδάκι ... πάντως αν έχει καποιος καμια ιδέα ας ειδοποιήσει!
sa1901 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Που το θυμήθηκες αυτό, ρε θηρίο; Πωπω κάτι εποχές που περνούσαμε ώρες στο πάτωμα...
hexenlord Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 an xerame ton agliko titlo,isos ebay?Mipos itan tis MB? kati mou lei oti itan eliniko omos.Ihe vgi ke expansion pou adi gia valistres hrisimopiouses enan drako pou petage ta "litharia" apo to stoma. Apistefto pehnidi odos ke alles epohes... (mazi me afto ke to Heroes quest gai tous pio analafrous D&D pehtes eki exo).....
Arioch79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Καλά, η μάνα μου έβρισκε βολίδες κάτω από τις πολυθρόνες για χρόνια μετά... Απ' ότι κατάλαβα το αγγλικό όνομα του game είναι castle battles. Ούτε σε 'μένα δουλεύει το Link, αλλά κάπου θα το βρω που να παίζει, πού θα πάει...
Voodooman Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Αχ, το μόνο παιχνίδι που ακόμη και ο πατέρας μου έπαιζε με μανία! Τότε μου το αγόρασαν 1500 δραχμές, εξωφρενικό ποσό! Μαζί με το "expansion" γέμιζε όλο το πάτωμα... Υπήρχε η "μικρή" και η "μεγάλη πολιορκία", η μεγάλη είχε επιπλέον το κάστρο! Δόξα τω Θεώ, το έχω ακόμα...
Jastonas Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 e, koita poias etairias einai ktl ktl mpas k to broun ta paidia pou to psaxnoun...
Arioch79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 To παιχνίδι είναι της neopets, αλλά δεν έχει download link στο site τους. Μου φαίνεται ότι μόνο να το παίξεις online μπορείς. Εγώ δε μπορώ ούτε αυτό, αλλά μάλλον φταίει το firewall ή κάποια ρύθμιση στον firefox (έχω δοκιμάσει και με explorer αλλά τζίφος), θα το ψάξω.
Voodooman Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Το κουτί έχει πεταχτεί από το '86, ήταν τεράστιο. Αλλά νομίζω ότι επάνω έγραφε el Greco, δεν πρέπει να είχε το όνομα της ξένης-κατασκευάστριας εταιρείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.