Προς το περιεχόμενο

δορυφορος

anma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, καινούργια χρήστης, δεν ξέρω και πολλά από foroum αλλά θα ήθελα τη βοήθεια κάπου που να ξέρει εάν μπορούμε να συνδεθούμε με δορυφόρο για Ελλάδα

Δημοσ.

Αν μιλάς για ελληνικά κανάλια, γίνεται. Στο δορυφόρο hotbird υπάρχει η ΝΕΤ και αρκετά άλλα ελληνικά κανάλια..όπως του ΟΤΕ, το ΜΑGΙC κ.τ.λ.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά μιλάω να συνδεθούμε με δορυφόρο και να βλέπουμε τι γίνεται στον ελλαδικό χώρο

Δημοσ.

Από Ελλάδα είσαι;

Ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά που λες.

Μήπως εννοείς να βλέπεις από δορυφόρο τι γίνεται τώρα ας πούμε σε κάποια τοποθεσία;

Αν ναι τότε νομίζω πως υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα που σαφώς θέλει να είσαι OnLine αλλά θα πρέπει να ψάξεις να το βρεις γιατί το είχα δει στην σχολή μου πριν αρκετά χρονάκια.

Δημοσ.

Όχι που να πάρει.

Κι εγώ το ψάχνω αλλά θα ρωτήσω και αν μάθω τίποτα θα έρθω εδώ και θα σου πώ την ονομασία.

Δεν το ψάχνω εδώ και πολύ καιρό αλλά το οτι θα το βρώ είναι σίγουρο.

Αν και τώρα που βρίκαμε τι ψάχνεις μπορεί κάποιος να μας βοηθίσει.

Δημοσ.

Den yparxei tetoio programa!ektos kai an enoeis to programa tis nasa pou exei fotografies olo ton planhth kai mporeis na zoumareis mexri kapoia xiliometra!nasa wing h kati tetoio legete.

Δημοσ.

Εσύ που το ξέρεις;

Εγώ απο ότι θυμάμαι υπάρχει αυτό το πρόφραμμα και θα σας το φέρω αν έχω την τύχη και θυμάτε κάποιο φιλαράκι γιατί τότε όλοι ενθουσιαστήκαμε.

Δημοσ.

Μπορεί να ονομάζεται κι έτσι εκείνο το πρόγραμμα γιατί κι εκείνο έδειχνε φωτογραφίες και όχι Video. Μόνο που εκείνος μας είχε πει πως δείχνει αυτό ακριβώς αυτό που γίνεται την στιγμή που μιλάμε.

Τώρα αν μας δούλεψε δεν ξέρω.

Θα ρωτήσω πάντως εγώ για να μου φύγει η απορία.

Δημοσ.

lipon padia to programa gia na dite ollo ton kosmo mesw doriforou einai http://www.keyhole.com

alla einai fotografies nomizw 2miniees .. episis mporeite na katevasete gia 7 day free trial .. twra gia online thn idia stigmi den nomizw na eiparxei kati tetio prepei na empipti kai se themata e8nikis asfalias. ...

Δημοσ.

έχω ακούσει ότι υπάρχει site που κάνεις σύνδεση με το δορυφόρο και μπορείς να δεις ακόμα και το σπίτι σου εάν τη στιγμή που συνδέεσαι είναι βλέπει ο δορυφόρος σ' αυτό

Δημοσ.

oxi dystixws den yparxei kati tetoio,to exw psaxsei kai to xserw!Ayto pou leei o stehellas ,einai oti kalhtero ama kanei nees foto kathe duo mhnes!Tha xsanakoitaxsw mpas kai isxiei ayto pou les,alla den nomizw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...