Προς το περιεχόμενο

FX 55 VS 4000+. Τεραστια διαφορα τιμης!!!

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ξεχάσουμε τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή' date=' καθώς και το overclocking potential του 55άρη ?

Αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.

Ο καθείς αγοράζει ότι θέλει.Δεν τον αναγκάζει κανείς.[/quote']

αρε billpepass και σε ειχα παρεξηγησει σωστα τα λες.αλλαρε γα...το δυσκολα ανεβαζει mhz o fx-55 το δοκιμασα στον δικο μου με καλο συστημα ψυκτρας

Δημοσ.
και γω dfi-sli d εχω.

Ναι αλλα εκτος απο το καταλληλο hardware πρεπει να υπαρχει και η αναλογη γνωση για να ανεβει το μηχανημα;)

π.χ Τον δικό μου 3200 δεν μπορεσα να τον ανεβασω πανω απο 2,65Ghz stable αλλά παω στοιχημα ότι αν τον πιασει καποιος που ξερει 5 πραγματα παραπανω απο μενα πανω στο o/c μπορει να τον φτασει και 2,8Ghz...

Δημοσ.
Ναι αλλα εκτος απο το καταλληλο hardware πρεπει να υπαρχει και η αναλογη γνωση για να ανεβει το μηχανημα;)

π.χ Τον δικό μου 3200 δεν μπορεσα να τον ανεβασω πανω απο 2' date='65Ghz stable αλλά παω στοιχημα ότι αν τον πιασει καποιος που ξερει 5 πραγματα παραπανω απο μενα πανω στο o/c μπορει να τον φτασει και 2,8Ghz...[/quote']

αναλογα τι ψυξη εχεις παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Δημοσ.

To θεμα ψυξη και αυξηση mhz ειναι μεγαλη ιστορία...Η εναλλαγή απο αερα σε νερο μπορει να μην δωσει τπτ σε Mhz αλλά βοηθα στο να δωσεις παραπανω ρευμα στη cpu ωστε να σταθεροποιηθει...Αντε να παρεις 50mhz παραπανω με νερο!

Οταν μιλαω για αερα εννοω καλη ψυκτρα για o/c!

Εγω προσωπικα ειμαι μια χαρα με τη hyper 6 απο θερμοκρασιες ακομα και σε μεγαλα fsb ,απλα ο αερας δε μου δίνει τη πολυτελεια να χτυπήσω πανω απο 1,55V ταση για 24/7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...