universe Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Ειναι απιστευτο αλλα εχω κανει τα παντα για να συνδεθω με τον messenger 7 και ακομα.. Μπορεί κάποιος expert του insomnia να μου πει ποιες είναι οι εξείς ρυθμίσεις που υποτίθεται οτι ειναι υπευθυνες γι'αυτο το προβλημα συμφωνα με τον troubleshooter? Δικαιώματα τομέα Έκδοση παραμέτρων ρύθμισης δικαιωμάτων τομέα Υποτίθεται λοιπόν ότι αυτές οι δυο θέλουν 'απαλοιφή' Εχω σαλταρει τελείως διότι εχω κανει 100 unistall kai install παλι,κα8αρισα τα παντα απο registry kai folders,εβαλα την 6.2 και μετα την 7 αλλα και παλι τιποτα. Επισης λεει ο 'Troubleshooter' Οτι ισως να φταιει και το zone alarm,ομως το εχω εκτος συνεχεια. Παιδες πειτε κατι γιατι δεν παει αλλο. Thanxx
manosone Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Eιναι που και που,που δεν λειτουργει η υπηρεσια τους.Αυτο που λες μου εχει τυχει και εμενα σε αλλο υπολογιστη,και ακομα δεν το εχω φτιαξει.
universe Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 μμμ δηλαδή δεν είναι απο μας?Γίνονται τρελλά πράγματα.Του κάνω repair και στις 5 κανει sign in στις 2.Τον έβαλα να τρεχει compatibility σε win 2000 και μπηκε.Μετα όχι όμως. Σκεφτόμουν να κάνω Unistall και το Firewall ακόμα γι ανα το τσεκάρω,αλλά μάλλον δεν θα το κάνω.Αν είναι να κάνω το σύστημα άνω κάτω να μου λειπει.Εκανα μλκια που έβγαλα τον Beta.Αυτός δούλευε ρολόι. Τελικά ξέρει κανείς,έτσι για την ιστορία ποιές ρυθμίσεις είναι αυτές?
WaVe Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Kanto permit apo to firewall na deis k an k pali den doulepseis kanto unistall opws eipes.
clairvoyant Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Καλό κουράγιο.. από τη στιγμή που εγκατέστησα το MSN Messenger 7, κάνει sign in ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. Κυριολεκτικά. Το ίδιο συμβαίνει και σε φίλο μου στην Ιταλία και, αν ψάξεις στο internet, σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση το ότι και εγώ και ο φίλος μου έχουμε Zone Alarm firewall. Όμως αμφιβάλω πολύ γι'αυτό, γιατί αν ήταν το firewall δεν θα λειτουργούσε ποτέ (ενώ τώρα λειτουργεί 1 στις 50 φορές). Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Αν έχεις εγκατεστημένο το Windows messenger δοκίμασε το και θα δεις ότι θα συνδεθεί απευθείας. Άρα δεν έχει να κάνει με την υπηρεσία. Πιο προβληματικό messenger δεν έχω δει ποτέ μου...
universe Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ακριβώς τα ίδια πράγματα.Το zone αμφιβάλω καί γώ ότι φταίει.O windows messenger μπαινει στο καπάκι,το πρόσεξα απο την πρώτη στιγμή.Τι ήθελα και πέταξα τον Beta..Πάω για τον trillian. Η πλάκα είναι ότι μετά απο κανα μισάωρο βγάζει msg για τα mail σαν να έχει κάνει sign in! αλλά κι όμως δεν είναι. Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου <Πιο προβληματικό messenger δεν έχω δει ποτέ μου....>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.