Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το λοιπον. εγω ο καημενος εχω μια φτηνιαρα καρτα η οποια λεει: video shuttle ii ,chronos, pci tv card. δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το bt8x8 και δεν ξερω πως μπορω να ξερω αν ειναι συμβατη η καρτα μου με αυτο. ας μου πει καποιος οτι δεν μπορω να δω φιλμνετ γιατι βαρεθηκα να ψαχνω. ευχαριστω. (ΥΓ. 22 χρονων παλικαρι, στο internet απο το 97, ειναι το πρωτο μου μηνυμα σε forum.)

(ΥΓ2.: Ενα ποδι αφησα στο βιετναμ..)

ΤΟ bt8x8 ειναι το chipset της καρτας...με τα στοιχεια που δινεις φιλε μου δυσκολο να βρεις απο καποιον κατι

ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ το μοντελο ακριβως πως ειναι ισως κατι να αλλαζε...:mrgreen:

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

leo kai go vgike kana kainourgio programma i kamia kainourgia version pou tetia tixi

kapioi variounte na diavasoun kai protimane na rwtane ta idia kai ta idia

ELEOS xilies fores ta exoume pi

katevaste to rimado programma an exete to apetoumeno tsip gia na doulepsi

tha to kanis allios tha exete mia prasini othoni kai tha sas leei pos den exete to apetoumeno tsip

thelete na agorasete karta rotiste ton politi an exei to tsip kai kante mia erevna agoras

exete provlima pos doulevi den kserete pos lokari kai etc rotiste mas eleos 7 mines ta idia kai ta idia , afti einai i karta mou exei to tsipaki ? piaste tin karta sas prin tin valete sto pc kai deite ti rotate emas eleos dimoskopisi to kanate me tis kartes sas .

kai oloi enomeni anarotiomaste (to be or not to be)

kai opos leei kai o filos pio pano Η Μ Α Ρ ΤΟ Ν pia

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με αυτο το τσιπσετ που εχεις δυστυχως δε γινεται τπτ. Βλεπουν μονο οσοι εχουν tuners με το τσιπ BT878 ή 848, τα οποια συναντωνται μονο σε παλιες πλεον καρτες. :(

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
This page is not available. <BR>We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing <P>Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;<BR>Πάντως άμα συμβαίνει καμιά στραβή βρέστε τρόπο να το πάρουμε.Το θέλω!!!!<BR>

Και σε μένα το ίδιο βγάζει. Και!!!! καλησπέρα σε όλους. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω στραβά. Και το θέλω πολύ!! Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

ρε παιδια πολυς χαμος για το τιποτα...καταρχην τον ηχο ξεχαστε τον. με κανενα προγραμμα και με καμια υλοποιηση καρτας δεν θα ακουσετε ηχο διοτι εχει ξεχωριστη κωδικοποιηση και απο οσο γνωριζω κανης δεν το καταφερε μεχρη τωρα.

δευτερον πρεπει να εχεις σχεδον τελιο αρχικο σημα απο την κερεα διαφορετικα χανει συνεχια την εστιαση τις εικονας.

και τριτον η πολικοτιτα των χρωματον ειναι κατι που θα σας σπασει τα νευρα καθος σε καθε καρε θα ξανα γυρναει στα αρνητικα χρωματα. (τεχνικες αυτοματοποιησεις δυστιχος μετριαζουν το προβλημα αλλα σε καμια περιπτωση δεν το εξαληφουν τελιος)

συμπερασμα (απο προσοπικη εμπηρια) ειναι μια καλη προσπαθια απο τους προγραματιστες. αλλα οσον αφορα το πρακτικο κομματι δυσκολα θα ησχυριστης οτι εχεις filmnet! μια και δεν μπορεις να παρακολουθισεις κατι ολοκληρομενο χωρης να εκνευριστης.

αυτα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ. Μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει πρόγραμμα για αποκωδικοποίηση της εικόνας του filmnet για την Asus My Cinema Hybrid U3000. Δεν έχω καταφέρει να βρώ κανένα που να λειτουργεί. Απλά για να δοκιμάσω θέλω, γιατί χωρίς ήχο έτσι και αλλιώς άχρηστο θα είναι.

• 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος το 4000 και το 4000Μ είναι διαφορετικά στην όψη,

έτσι δεν είναι;

μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτό του ενός απ'τα δυο για να δω εγώ ποιο έχω γιατί ένας φίλος μου είπε:

4000M να μην είναι

αλλιώς το ξεχνάς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...