Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ψάχνω το τραγουδι που ακουγεται στο star οταν παιζει το τρειλερ της ταινιας "στη δινη του πολεμου" που το δειχνει 21/9 στις 22.00. Καμια ιδεα κανεις;

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο μεσημερι σε ολους

Μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι για το τρειλερ στο Star της ταινιας Στη Δινη του πολέμου (The children of huang shi) ;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ποιό τραγούδι είναι στην διαφήμιση της ford(νομίζω δλδ) κ δείχνει τα επαγγελματικά ,που έχει κ παλαμάκια :D ; Τν δείχνει νομίζω σε βραδίες chl!

Διόρθωση, από Volkswagen είναι με μεγάλα αμάξια της.

copy.pngfavicon.icofavicon.icocopy.pngfavicon.icofavicon.ico

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Moderators
Δημοσ.
παιδια ψαχνω να βρω ενα τραγουδι το λεει μια γυναικα και σε καποια φαση νομιζω προς το τελος η γναικα λεει slow down this train καπως ετσι....

Mαλλον ακυρο θα πω, αλλα για δες το All I Need Is Everything απο Over The Rhine.

Δημοσ.
Καλο μεσημερι σε ολους

Μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι για το τρειλερ στο Star της ταινιας Στη Δινη του πολέμου (The children of huang shi) ;

Ευχαριστώ πολύ

Το ψαχνω και εγω το τραγουδι...Εκανα μια προσπαθεια να ακουσω τους στιχους και νομιζω λεει "listen to your own voice listen to your heart" αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...Κανε και εσυ μια προσπαθεια μηπως το βρουμε τελικα απο τους στιχους...;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...