Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιό είναι το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ του CSI NY για σήμερα Μ.Τρίτη???????

ακούγεται μόνο για λίγα δευτερ'όλεπτα προς το τέλος και μου είναι πολύ γνωστό αλλά έχω κολλήσει κ δεν μπορώ με τίποτα να το βρω..επίσης, ζητώ συγγν'ωμη αλλά δεν βρήκα ούτε κάποιο βιντεάκι από το τρέιλερ για να το ποστάρω...help!!! :( :( :( :( :(

είναι απόσπασμα από το τραγούδι Sirens - Madrugada!!!! Τελικά αυτή η φωνή δεν ξεχνιέται!

Δημοσ.

Ξερετε πως μπορώ να βρώ την λίστα τραγουδιών που έπαιζε σήμερα στο ραδιο ΝΕΤ 105,8 στις 21:28? συγκεκριμένα ένα τραγούδι ορχηστρικό που τραγουδούσε μια ελληνίδα γυναίκα.

Δημοσ.

βοήθεια παιδιά....ψάχνω ένα τραγούδι που το ρεφραίν του είναι περίπου : Μπουμπα έσκασε , μπούμπα ατομική .....

Έχουμε ρίξει πολύ γέλιο με ένα φίλο μου κ το ψάχνουμε, το είχαμε ακούσει στο ράδιο...Έχω κάνει αναζήτηση στον γοογλη αλλα δυστυχώς τπτ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν, ακούστε πώς έχει το πράγμα..

Την Παρασκευή 22-4-2011 στον Αλφα στις 23:15 θα έχει μια ταινία με τίτλο Ατελίωτοι αρραβώνες.

Στην διαφημιση του σταθμού για την ταινία παίζει ενα κομμάτι, το οποίο δεν είναι soundtrack της ταινίας αλλα το ψάχνω εδώ και καιρο...

Δεν ξέρω αν μπορει κανείς να βοηθήσει, πάντως δεν έχω παραπάνω στοιχεία...

Αν πετύχει κανείς το διαφημιστικό και καταλάβει το τραγούδι...θα σας είμαι ευγμώμων!!!!

Πρέπει παντως να είναι επανεκτέλεση απο παλαιότερο τραγούδι...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...