Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιπως γνωριζει ενα τραγουδι που ακουγετε συνεχεια στο ραδιο αρβυλα να μου πει τον τιτλο να αγορασω το single????????

Δημοσ.

Παιδιά, τελικά αυτό που ρώτησα εγώ δεν ξέρει κάνεις να απαντήσει ? :(

δεν μου κάνει για τραγούδι.

αν είχα τη μουσική επιμέλεια στο σποτάκι και μου λέγαν τι θέλαν,

αυτό που θα έκανα θα ήταν να τραβήξω τον ήχο από κάποια ταινία με στρατιωτική εκπαίδευση και να επενδύσω τα πλάνα.

σόρρυ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα σε αυτο το thread, αλλα τις τελευταιες μερες 'ακουγεται' πολυ αυτο το παλιο τραγουδι, στο τρειλερ της εκπομπης του Κωστοπουλου, σε διαφημιση των Caprice καθως και σε πολλες πρωιναδικες-μεσημεριαναδικες εκπομπες. Βασικα δεν ξερω απο που προέκυψε αυτο το trend και αν ειναι παγκοσμιο η μονο ελληνικο, παντως ακουγεται σχεδον παντου (για να μη πω οτι μας τα εχει κανει τσουρεκια αυτο το τραγουδι ;))

Τελικα μετα απο κοπο το ανακαλυψα και ειναι το...

Timi Yuro - As long as there is you

http://www.youtube.com/watch?v=DBadAoZTadY

Βασανιστηκα καπως να το βρω, γιατι σε ενα σημειο ακουγεται να λεει 'All my life I wanted to be loved'. Εψαχνα αυτη τη φραση στο Google αλλα δεν υπηρχε αποτελεσμα. Το παραξενο ειναι οτι αυτη τη φραση ο parser μου την εβγαζε σαν προεπιλογη, οποτε καταλαβα οτι εγω και πααααααααρα πολλοι αλλοι πριν απο μενα την εψαχναν με αυτο το keyword!!!! Το προβλημα ειναι οτι ελεγε 'I needed to belong' :(

Ελπιζω να βοηθησα πολλους που το εψαχναν και μπερδευτηκαν οπως εγω :)

edit: Νομιζω οτι το trend ξεκινησε απο ενα ρεμιξ του 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=p95QixJ0G7M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...