ifrit Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ψάχνω καιρό τώρα τραγούδια του συγκεκριμένου συγκροτήματος. Στα γνωστά μαγαζιά [...] δεν βρήκα τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα, καμιά σελίδα ή δισκοπωλείο...? (μην θεωρηθεί καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων γιατί το ίδιο το συγκρότημα είναι ανεξάρτητο όπως και πολλά ελληνικά Punk συγκροτήματα)
Cristina Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 http://www.punk.gr/bands/xasma.htm Όσο για το που θα βρεις τραγούδια τους, μπορείς να τους στείλεις ένα mail. Ρίξε και μια ματιά στη συνέντευξή τους και θα βρεις την απάντηση που θες.
ifrit Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα συγκεκριμένα τα έχω δει, είμαι και μέλος στον server με τα mp3 αλλά είναι σε άθλια ποιότητα γμτ... αυτό με οδήγησε στο να ανοίξω θέμα εδώ...
Cristina Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ζήτησες δισκοπωλείο... Στην συνέντευξή τους αναφέρουν το πως λειτουργούν καθώς και διευθύνσεις. Δεν σε καλύπτουν αυτά δηλαδή;
Shadowthief Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Έχω εγώ και τα τρια album τους. Αν θες στείλε μου πμ για να το κανονίσουμε να στα δώσω κάπως. Btw οι Χάσμα είναι κορυφαίοι!
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Αντεγκδίγκιζήηηηη γκυμπομονήηηηη.... Βανδαλούπ ρε, βία στην βία της εξουσίας
Shadowthief Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Αντεγκδίγκιζήηηηη γκυμπομονήηηηη.... Βανδαλούπ ρε, βία στην βία της εξουσίας A ρε Luci πανκιό!!!
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Όχι thank god (...) δεν είμαι ακόμα πάνκης.. Απλά είχα μια, εχμ, δυμσενή αντιμετώπιση εκ μέρους της μοίρας μου, και απέκτησα κάποιες γνώσεις firsthand... Συναυλίες, γνωριμίες κτλ, αλλά δεν με ενθουσιάζει το όλο σκηνικό.
hugelacky Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Apo Xhmikh Epidhmia to Empros Lae to exei akousei kaneis? "Empros lae mh skybeis to kefali o monos dromos einai benzinh kai mpoykali kai pali, kai pali benzinh kai mpoukali kai pali kai pali stwn mp@tswn to kefali...." :twisted: :twisted: :twisted: Anyway...kai oi Olethrio Rigma einai 8eoi :wink:
Nicko_McBrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Είμαι και εγώ λάτρης των Χάσμα αν όχι και φανατικός! Αγαπημένο τραγούδι Χάσμα - Συνταγές
xaotikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Anyway...kai oi Olethrio Rigma[/b'] einai 8eoi :wink: Ξεφεύγουν όμως από το κλασικό punk και πάνε πιο κοντά σε hardcore,με brutal φωνητικά κλπ. Κάποτε είχαμε παίξει σαν support...ωραίες εποχές
daidalus Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Εγώ είχα βρει το πρώτο τους cd "Τα χρώματα του μίσους" κατ'ευθείαν από την πήγη:τους πήρα τηλέφωνο, βγήκαμε για καφέ και πήρα και το cd Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο αν κάποιος από τα παιδιά είναι ακόμα Αθήνα. Χάσμα rulez!
LEFteriz Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Χαοτική διάσταση, αντίδραση, γενιά του χάους απ τα αγαπημενα μ.... :D οποιος μπορει να βρει και ν ακουσει την ιστορική συλλογή "διαταραξη κοινής ησυχίας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.