Προς το περιεχόμενο

Προς fan του ελληνικού Punk - Χάσμα \m/

ifrit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω καιρό τώρα τραγούδια του συγκεκριμένου συγκροτήματος. Στα γνωστά μαγαζιά [...] δεν βρήκα τίποτα.

Έχετε καμιά ιδέα, καμιά σελίδα ή δισκοπωλείο...?

(μην θεωρηθεί καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων γιατί το ίδιο το συγκρότημα είναι ανεξάρτητο όπως και πολλά ελληνικά Punk συγκροτήματα)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Τα συγκεκριμένα τα έχω δει, είμαι και μέλος στον server με τα mp3 αλλά είναι σε άθλια ποιότητα γμτ...

αυτό με οδήγησε στο να ανοίξω θέμα εδώ...

Δημοσ.

Ζήτησες δισκοπωλείο... Στην συνέντευξή τους αναφέρουν το πως λειτουργούν καθώς και διευθύνσεις. :)

Δεν σε καλύπτουν αυτά δηλαδή; :D

Δημοσ.

Όχι thank god (...) δεν είμαι ακόμα πάνκης.. Απλά είχα μια, εχμ, δυμσενή αντιμετώπιση εκ μέρους της μοίρας μου, και απέκτησα κάποιες γνώσεις firsthand... Συναυλίες, γνωριμίες κτλ, αλλά δεν με ενθουσιάζει το όλο σκηνικό.

Δημοσ.

Apo Xhmikh Epidhmia to Empros Lae to exei akousei kaneis?

"Empros lae

mh skybeis to kefali

o monos dromos einai

benzinh kai mpoykali

kai pali, kai pali

benzinh kai mpoukali

kai pali kai pali

stwn mp@tswn to kefali...." :twisted: :twisted: :twisted:

Anyway...kai oi Olethrio Rigma einai 8eoi :wink:

Δημοσ.
Anyway...kai oi Olethrio Rigma[/b'] einai 8eoi :wink:

Ξεφεύγουν όμως από το κλασικό punk και πάνε πιο κοντά σε hardcore,με brutal φωνητικά κλπ. Κάποτε είχαμε παίξει σαν support...ωραίες εποχές :D

Δημοσ.

Εγώ είχα βρει το πρώτο τους cd "Τα χρώματα του μίσους" κατ'ευθείαν από την πήγη:τους πήρα τηλέφωνο, βγήκαμε για καφέ και πήρα και το cd :)

Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο αν κάποιος από τα παιδιά είναι ακόμα Αθήνα.

Χάσμα rulez!

Δημοσ.

Χαοτική διάσταση, αντίδραση, γενιά του χάους απ τα αγαπημενα μ.... :D :D

οποιος μπορει να βρει και ν ακουσει την ιστορική συλλογή "διαταραξη κοινής ησυχίας"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...