froufrou Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 @profitis mou les se parakalo ta alla komatia pou perilamvanete to pc sou ?
froufrou Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 molis eida auto to moderboard pes te mou to exei dokimasei kaneis ??? GB K8NULTRA SLI
profitis Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Στην MSI K8N Platinum έχω φορέσει τον Athlon 3200 s939, 2χ512 MB RAM Kingston CL 2.5 DDR 400 σε dual βέβαια. Η Κάρτα γραφικών μου είναι η MSI 6600 GT ΑGP.Ενας seagate 200gb για αποθηκευτικός χώρος και η πηγή ενέργειας του συστήματος το ΤΑGAN 420.
overclocker Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Nomizw oti autin tin epoxi auto to mobo einai to pio symvato/stathero K8N Diamond http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638
phovos Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 billpeppas νομίζω ότι ειναι λογικό να εχει αυξημενο ποσοστο RMA η DFI μιας και όσοι τις αγοραζουν τους πετανε τα ματια εξω στο o/c+overvoltage και γενικότερα τις κακομεταχειρίζονται τις καημενες...Συν της άλλης ίσως ειναι το μονο SLi mobo που εχει πουλησει τόσο πολύ και ειναι ευνόητο ότι θα εχει αρκετες επιστροφες... Στο θεμα μας τωρα. Αν θες ενα plug and play mobo παρε ενα A8N-SLi.Ειναι φθηνο καλό και απροβληματιστο όλα παιζουν οπως πρεπει και σου δίνει και καποια αξιοπρεπη δυνατοτητα o/c Τη μητρική της MSI δεν την εχω δοκιμασει αλλά αν ειναι σαν τις ΝΕΟ2 τότε θα πρεπει να εισαι και τυχερος να πεσεις σε καλο κομματι,σαν τους επεξεργαστες ενα πραγμα...Αλλες παιζαν απροβληματιστα και αλλες σου βγαζαν τη παναγια!Η δικια μου ΝΕΟ2 ηταν απ τις κακες και πεθανε ηρωικά πριν καμια βδομαδα... ΔλΔ με λίγα λόγια σου λεω να παρεις με κλειστα ματια την ASUS και με επιφύλαξη την MSI @froufrou To μονο κακο που εχω δει με το gigabyte είναι οτι εχει λιγο κομπλεξικο sata controller και παιζει να μη σου δει το δισκο κατευθειαν .Κατα τ'αλλα και αυτο ειναι πολύ καλο και σταθερό motherboard και όπως ειπα και πριν δεν εχω παρατηρησει κατι ιδιαιτερα αρνητικό...
overclocker Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 DFI LANPARTY NF4 SLI-DR !!! Η μητρική δεν υποστηρίζει μνήμες Kingston Value Ram και Corsair Value !!!
froufrou Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 koita ean h dfi ipostirize aprovlimatista kingston tha eperna authn ara mallon tha pao se asus giati den exo meinei apolita euxaristemeni apo tin msi k8t pou exo
froufrou Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 telika peira tin ASUS A8N-SLI . epekse me tin mia kai to mono provlima pou exo einai oti to anemistiraki tis kanei para poli thorivo . ma giati doulevei stis 8000 strofes !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.