leequid Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Είμαι μηχανικός και οι γνώσεις μου σε προγραμματισμό είναι τα βασικά σε C και σε assembly.Γνωρίζω δηλαδή τα βασικά από δομημένο προγραμματισμό. Έχω όμως το εξής πρόβλημα: Είναι απαραίτητο ,να μετατρέψω ένα μεγάλο πρόγραμμα από Delphi σε C ή ακόμα καλύτερα σε κώδικα Matlab.Το βασικό είναι η μετατροπή Delphi->C. Ψάχνοντας στο Internet ,βρήκα αυτό το εργαλείο http://ivan.vecerina.com/code/delphi2cpp/ ,το οποίο μου μετατρέπει μεν τα .pas αρχεία σε .cpp και .h ,αλλά ενδεχομένως να χρειάζομαι κάποια ολοκληρώμενη σουίτα για να κάνω compile.(αρκετά σφάλματα και πολλά dependencies που δεν βρίσκει). Ξέρει κανείς αν με την Delphi 2005 της Borland μπόρω να κάνω σωστά την μετάφραση,ή τέλοσπαντων κάποιο εργαλείο που θα με βοηθούσε; Ευχαριστώ.
GrMikeD Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 auto pou les den uparxei. Prepei, dustuxws i eutuxws, na meletiseis delphi kai na kaneis tin metatropi monos sou.
leequid Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Διαθέτω πολύ περιορισμένο χρόνο για κάτι τέτοιο.Τουλάχιστον μπορείς να μου προτείνεις κάποια πλατφόρμα για Delphi;
GrMikeD Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Basika prepei na breis to periballon Borland Delphi, na anoikseis to project, na to meletiseis kai na deis pws tha ginei i metatropi. Sigoura den einai eukolo pragma ean prokeitai gia megalo project...
leequid Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Και κάτι ακόμα: Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να πέρνω τις τιμές πινάκων που εξάγει ένα κομμάτι κώδικα σε Delphi και να τα εισάγω σαν πίνακες στο Matlab.Θα συνέφερε το executable να κάνει εξαγωγή σε κάποιο αρχείο κειμένου και απο κει εισαγωγή στο Matlab;(Να αποφύγω δηλαδή το μπλέξιμο με την Delphi).
Paddy Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Φιλε LeeQuid προγραμματιζω κυριως σε Delphi εδω και χρονια. Αν ειναι κατι που επειγει και αν οντως το προγραμμα εξαγει τιμες στην οθονη πχ τοτε μπορω ευκολα να στο μετατρεψω να τα βγαζει σε αρχειο κειμενου. Αν σε ενδιαφερει στειλε μου PM για να σε βοηθησω. Θα εχω χρονο σημερα το βραδακι να το κοιταξω.
GrMikeD Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 leequid: i lusi pou les einai i pio eukoli. An thumamai kala, stin Matlab xreiazesai apla ena text arxeio me ta stoixeia tou pinaka stin fusiki tous diataksi kai xwrismena me tab. Isws boreis na ftiakseis kai ena endiameso programmataki pou na kanei tin metatropi ama den einai sumbata.
leequid Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Κάπως έτσι θα προσπαθήσω να το κάνω.Θα ενημερώσω σύντομα.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.