mmpompodakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ visual basic 6, sp6 και αναπτύσω μια εφαρμογή όπου χρησιμοποιώ για εκτύπωση τα DataEnvironment kai DataReports της micro$oft. Στην αρχή του beta testing, όλα πήγαιναν μια χαρά. Μέχρι που παρατήρησα ότι όταν ανοίξω το πρόγραμμα και ανοίξω για πρώτη φορά το report, κάπου κρατάει αυτές τις τιμές και όσες φορές ( όσο δεν έχει γίνει επαννεκίνηση του προγράμματος ) μου εμφανίζει τα ίδια αποτελέσματα που μου έφερε στην πρώτη εμφάνιση. Έχω ελέγξει όλες τις μεταβλητές που χρησιμοποιώ, κάνω unload και load το report, ελέγχο step by step όλο το κώδικα και τον πίνακα στην βάση, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.
mmpompodakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Εχθές το βράδυ έψαχνα για άλλη μια φορά να βρω λύση σε αυτό το θέμα. Τελικά δοκίμασα να κλείνω το connection κάθε φορά που έκλεινε η φόρμα εκτύπωσης, να το ξαν' ανοίξω και να ξαναεκτελέσω το command που είναι συσχετισμένο με την φόρμα εκτύπωσης. Αυτό δούλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.