MariaTs. Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Τυχαίνει καμιά φορά όταν θέλω να ανοίξω το Ιnsomnia (κάνω χρήση του Firefox) να κολλά το 'φόρτωμα'. Αυτό δεν γίνεται όταν πρόκειτε να ανοίξω άλλες ιστοσελίδες. Φταίει ο server ή ο browser;
lazaross Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 o server φταιει.. btw ειχατε πει οτι θα φτιαξετε το προβλημα εδω και κατι μηνες αλλα ακομα τιποτα...
marios1957 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 o server φταιει.. btw ειχατε πει οτι θα φτιαξετε το προβλημα εδω και κατι μηνες αλλα ακομα τιποτα... Καλά τους τα λες!;Άλλαξε forum,για να μάθουν!!!
Highlander Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Τυχαίνει καμιά φορά όταν θέλω να ανοίξω το Ιnsomnia (κάνω χρήση του Firefox) να κολλά το 'φόρτωμα'. Αυτό δεν γίνεται όταν πρόκειτε να ανοίξω άλλες ιστοσελίδες. Φταίει ο server ή ο browser; Μήπως έχεις φορτωμένα plugins που δημιουργούν το πρόβλημα; Και με Mozilla αλλά και Firefox δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δοκίμασε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του firefox χωρίς plugins. Καλά τους τα λες!;Άλλαξε forum,για να μάθουν!!! Έχω ήδη κάνει report το post σου γιατί διώχνεις users. Για να μάθεις... :grin: :grin: :grin:
marios1957 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Ξένος δάκτυλος,η αλλοιώς η κλίκα ξαναχτυπά. Λες να με διώξουν,μετά την αναφορά σου;Δεν θα κρυώνω εκεί έξω που θα με στείλουν;
MariaTs. Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μήπως έχεις φορτωμένα plugins που δημιουργούν το πρόβλημα;Και με Mozilla αλλά και Firefox δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δοκίμασε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του firefox χωρίς plugins. Δεν έχω φορτώσει κανένα plugin. Το μόνο που έκανε ο Firefox τελευταία ήταν ενημέρωση της νέας έκδοσής του. Αλλά τελικά σήμερα διαπίστωσα ότι και με το Opera υπάρχει το ίδιο κόλλημα. Προφανώς ο server σέρνεται...
marios1957 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δεν νομίζω.Και με IE αλλά και με FireFox,σε 56άρι pstn μάλιστα,πετάει. Κύττα τις ρυθμίσεις σου.
xaxa1982 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Είναι ανάλογα τις ώρες που θα μπεις.Μην ακούς κανέναν,το παθαίνω κι εγώ αρκετές φορές(56kb pstn έχω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.