MariaTs. Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Όσο διάστημα σουλατσάρω εδώ μέσα δεν βρήκα κάποιο σχετικό topic που να έχει να κάνει με επανεκτελέσεις, επανεκδόσεις ή samples τραγουδιών. Νομίζω θα ήταν όμορφο να μοιραστούμε τις όποιες γνώσεις έχουμε επί του θέματος, είτε αφορά την ελληνική είτε την ξένη μουσική! Εσείς τι λέτε; Cristina το εγκρίνεις ή θα το κλειδομανταρώσεις το topic; :grin:
Cristina Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Άντε βρε MariaTs.! Πού είσαι και μας έλλειψες; Αυτά σε καλύπτουν; Τί μου θυμίζει...; Τί μου θυμίζει...; Re-mixed Re-made 80s - 90s Diaskeues Remixes... Diaskeves sta ellinika Περί διασκευών Metal και Rock διασκευές
MariaTs. Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Άντε βρε MariaTs.! Πού είσαι και μας έλλειψες; Αυτά σε καλύπτουν; Τί μου θυμίζει...; Τί μου θυμίζει...; Re-mixed Re-made 80s - 90s Diaskeues Remixes... Diaskeves sta ellinika Περί διασκευών Metal και Rock διασκευές Μμμ καλά! :roll: Το ξεχνάω κι αυτό!
MariaTs. Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 'Break My Stride' του Mathew Wilder που χορεύτηκε λίγο πριν τα μέσα της δεκαετίας του 80, συγκεκριμένα το 1983. Ξαναβγήκε στην επιφάνεια φέτος με τους Blue Lagoon. Σε ρυθμό αρκετά καλοκαιρινό!
MariaTs. Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Love Changes Everything από Climie Fisher κάποτε! Το 1988 δηλαδή. Τέλη του 2004 με μπόλικο beat το ξανακούμε από Musikk feat. John Rock!
me_robas Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Πάρε και απο μένα μερικά σε dance διασκευες: * The Disco Boys feat. Manfred Mann's Earth Band - For You (original απο Manfred Mann's Earth Band) * Dimension-X feat. TF - Why'd I Have To Fall In Love With U (original απο Matthew Fisher) * Blank & Jones feat. Robert Smith - A Forest (original απο Cure) * H.A.Z.A.R.D. - James Brown Is Dead (original απο L.A. Style) * Tess - The Second You Sleep (original απο Saybia) * Global Deejays - What A Feeling (original απο Irene Cara) * John 00 Fleming vs. Astral Projection - Mahadeva (original απο Astral Projection)
andrip Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 σχεδόν όλα των Royal Gigolos California Dreaming - The mammas and the pappas Self Control - Laura Braningan No milk today - Herman's Hermits εδώ μιλάμε για τραγούδια επανεκτελεσμένα ετσι και οχι κατα κάποιο τροπο 'κλεμένα'
Costinio Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Taylor Dayne - Tell it to my heart 2005 Το original προφανώς από Taylor Dayne. Το remake δεν ξέρουμε ποιος το έκανε...
MariaTs. Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Here I Am (Send Me An Angel) - Jan Wayne, beat εκδοχή της γνωστής rock ballad των Scorpions 'Send Me An Angel'.
MariaTs. Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Taylor Dayne - Tell it to my heart 2005Το original προφανώς από Taylor Dayne. Το remake δεν ξέρουμε ποιος το έκανε... Kelly Llorenna, το 2003.
Costinio Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Όχι, αυτό που λες είναι άλλο remake! (κορυφαίο μάλιστα) Αυτό που λέω εγώ κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με αυτό τον τίτλο. :grin:
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μιας κι εχθές το "Star" μας ξαναθύμησε το 'American Beauty'... 'Any Other Name' από Thomas Newman' είναι το μουσικό θέμα της ταινίας. Κι ο Jakatta το χρησιμοποίησε ως sample, στο κομμάτι του: 'American Dream'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.