TherionG Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να γράψει π.χ ένα παιχνίδι με 3 4 cds σε ένα dvd? Αμαρτία είναι να πληρώνουμε πχ 3 cd ενώ τα dvd έχουν ακριβώς την ίδια τιμή! lol
yanniskb Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει καποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, εγώ πάντως όταν θέλησα να κάνω αυτό που λες, εφτιαξα iso files από κάθε cd και τα έγραψα σε ένα dvd. Όταν θέλω να το παίξω φορτώνω τα iso σε ένα εικονικό drive και κάνω τη δουλειά μου....
TherionG Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 ναι το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος, άσε που όταν το image έχει securom 7 κλπ κλπ είναι πολύ δύσκολο να το τρέξεις με τέτοιο τρόπο...
madsc Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Daemon Τools τότε, Emulation=> All options ON /sc
TherionG Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 δοκίμασες να τρέξεις το stronghold2 με αυτό τον τρόπο madsc? δεν γίνεται, χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που λέγετε anti-blaxxx και ιστορίες για αγρίους
SnipeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Νομίζω για να κάνεις αυτό που θες πρέπει να βγαίνει το παιχνίδι και σε έκδοση DVD όπως ήταν το Rome - Total War. Μου το δώσανε σε cd, μπήκα στο http://www.gamecopyworld.com κι από κει κατέβασα ένα cd2dvd converter για το συγκεκριμένο παιχνίδι
Litost Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Το παιχνιδάκι έχει βγει και σε fixed εκδοση (hoodlum). Δοκίμασε αυτή αντί για την clone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.