Προς το περιεχόμενο

php cms

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε ποιο ειναι τελικα το καλυτερο portal εχει κανει κανεισ καποιο δικο του ..?

ειμαι σε πειραματικο σταδιο με τα cms δηλ τα στηνω για τη πλακα μου γιαυτο ρωταο πχ το vbuletin advance ειναι free? μου αρεσει πολυ σαν cms αλλα δυστηχως ειναι με λεφτα νομιζω

Δημοσ.

Ναι πράγματι το mambo είναι μία καλή αρχή αλλά αν θες ένα πιο advanced cms (πιο δύσκολο να το χειριστείς, αλλά αν το μάθεις όλα τα άλλα πάνε στο βρόντο) τότε θα σου έλεγα να κοιτάξεις το Typo3. Είναι ένα CMS με το οποίο μπορείς να φτιάξεις portal σε στυλ in.gr και τα λοιπά. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά έχει απεριόριστες δυνατότητες. Επίσης έχει πάρα πολλά tutorials (και video tutorials παρακαλώ) για να δεις πως λειτουργεί. Κι εγώ μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούσα το postnuke (heavy customised στα μέτρα μου). Αλλά τώρα ψάχνω για κάτι πιο δυναμικό και το Typo3 είναι μάλλον αυτό που χρειάζομαι.

Δημοσ.

Ωραιο το mambo ρε παιδιά πολύ ωραίο, αλλά βαρύ...Από την άλλη υπάρχουν τα xoops και drupal που μου αρεσουν αρκετά. Κυρίως το drupal. Είναι ελαφρύ, secure και πολύ παραμετροποιήσιμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...