andreas_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Μπαινετε στο neXBC? ποια παιχνιδια παιζετε? Μπορουμε να συναντιωμαστε εκει και να παιζουμε οποιοι εχουμε DSL, τι λετε?
ababapanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 http://www.teamxlink.co.uk/?go=greek lene oti ine polu kalitero! ala egw tha ta dokimasw kai ta 2 kai tha sas pw!
andreas_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 πιστευω πως ειναι πολλοι αυτοι που εχουν τσιπαρισμενα xbox. Γιατι δεν κανονιζουμε να βρισκομαστε να παιζουμε μεσω ιντερνετ?(εφόσον υπαρχει dsl). Μπορουμε να μαζευτουμε αρκετοι και απο τα παιδια που παιζουν live. Ετσι δεν χρειαζετε να αγοραζουμε τα παιχνιδια γνησια οποτε οι επιλογες μας θα ειναι περισσοτερες! τι λετε?
andreas_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 ποια παιχνιδια εχετε να δουμε αν συμφωνουμε? εγω τωρα μαθαινω halo2 και project gotham 2 εχω και αλλα πολλα αλλα δεν εχω ασχοληθει και πολυ!
Predatorkill Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Οτι προβληματα εχετε με το "xbconnect" ή το "xlink kai" στειλτε μου pm να σας βοηθήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.