Προς το περιεχόμενο

Μουσική Βιβλιοθήκη

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ θέλω ιδέες και μερική βοήθεια. Πάρα πολύ καιρό τώρα ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα που να αρχειοθετήσω τις μουσικές που έχω σε βινύλιο, κασσέττα και cd. Όχι για να τις ακούω, απλά να ξέρω τι έχω και που το έχω. Μέχρις στιγμής χρησιμοποιώ το 'Media Monkey'. Είναι πάρα πολύ καλό και είμαι ικανοποιημένη! Αλλά... Όταν πρόκειτε να ενημερώσω τα αρχεία κάνει χρήση 100% της μνήμης του υπολογιστή με αποτέλεσμα να κολλά το πρόγραμμα. Αναζητώ λοιπόν κάποιο ανάλογο πρόγραμμα που να μη μου δημιουργεί τέτοιο κόλλημα. Είναι βαρετό να το κλείνεις συνεχώς και να το ανοίγεις κάθε λίγο και λιγάκι για να κάνεις τη δουλειά σου!

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ενα σχετικο τοπικ ειχε ανοιχτει παλιοτερα στο τμημα του σοφτγουερ .

Για κανε μια ερευνα εκει και κατα πασα πιθανοτητα θα το βρεις .

Δημοσ.

Πασχαλιά σ'ευχαριστώ το έψαξα. Κάτι βρήκα αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναζητάω.

Δεν ζητάω πρόγραμμα που να λειτουργεί και σαν media player, θέλω μόνο να κάνει αρχειοθέτηση.

Δημοσ.

Πασχαλιά σ'ευχαριστώ και πάλι. Αλλά... πολλά απ'αυτά δεν έχουν να κάνουν με αυτό που θέλω και αυτά που θέλω είναι παλιές εκδόσεις που δεν υπάρχουν πια. :???:

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ MP3 organizer PRO για τα MP3, μόνο για να τα κάνω extract σε xml. Μετά, Access... και κάνεις ότι θες τα data σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...