ligart Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 kserete pos mporo na anabathmiso to 6600 kai poy mporo na agoraso to katalilo kalodio
Soulman Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 kserete pos mporo na anabathmiso to 6600 kai poy mporo na agoraso to katalilo kalodio Για να αναβαθμίσεις το κινητό σου πρέπει να πας σε κατάστημα της Nokia. Δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Και εγώ το ίδιο ρώτησα και όταν μου είπαν τιμή καλώδιου για να το αναβαθμήσω μόνος μου, καράφλιασα!!!!!!!!
Soulman Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Και εγώ το ίδιο ρώτησα και όταν μου είπαν τιμή καλώδιου για να το αναβαθμήσω μόνος μου, καράφλιασα!!!!!!!! Ποιος σου το είπε;
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ρώτησα στη NOKIA!! Αν θυμάμαι καλά η τιμή του καλωδιου είναι περίπου 280 euro
Soulman Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Ρώτησα στη NOKIA!! Αν θυμάμαι καλά η τιμή του καλωδιου είναι περίπου 280 euro Και μόνο η τιμή τα λέει όλα.. Είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση. Δεν είναι ακριβώς καλώδιο μόνο.
victor_bundy Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 gia na mhn ftiaxo allo thema xereis ti allo kanei auto to cable kai an einai simvato kai me alla kinhta nokia h mono me ena opote an allaxeis kinito petas kai to kalodio
Soulman Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 gia na mhn ftiaxo allo thema xereis ti allo kanei auto to cable kai an einai simvato kai me alla kinhta nokia h mono me ena opote an allaxeis kinito petas kai to kalodio Είναι ολόκληρη συσκευή.. και την χρησιμοποιούν οι τεχνικοί στα Nokia Club για να κάνουν αναβάθμιση τα κινητά τηλέφωνα...
panagiotispsomiadis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 15 ευρώ η αναβάθμιση πάει,όπότε δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.