Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 ωραια πες μου λοιπον τι ηταν αυτο που παρουσιαστηκε σημερα και εντυπωσιασε αυτο το κοινο?, isws h multimedia ikanothtes tou..... den perimena na ennyposiasto apo thn mainstream parousiash mias konsolaspou 8a bgei se 6 mhnes prεγω περα απο το Gears of War (γραφιστικα γιατι απο framerate ηταν κλαφτα χαραλαμπε) δεν εντυπωσιαστηκα ουτε απο τα pre-rendered Madden kai NBA2006, ουτε απο το PGR3, ειδικα για το τελευταιο δεν ξερω ακομα αν ηταν pre-rendered η real time cut scene ola ayta ta sumpairanes apo to 20lepto videaki tou mtv? an nai mpravo eisai asteri pou kataferes mesa apo video na deis frame rate.....to darkness mhpws eides kinhsh montelou? ekei pleon einai ola ta lefta...... σου ειπα και πριν οτι για μενα αυτο δεν ειναι δικαιολογια, μονο και μονο επειδη μιλαμε για την rare, για καποια αλλη εταιρια θα το δεχομουν. synexizw na sou lew oti den einai teleiwmenos alla ena prwimo stadio apo port τι να σου πω, αν θεωρεις οτι any publicity is good publicity τοτε ισως και να εχεις δικιο απο την μερια σου den diabasa pou8ena megala eeideseografika site, kanalia h comercial web site paixnidiwn(oxi forums apo hardcore gamers) na to krazoun opote den einai arnhtikh diafhmhsh
nestorn Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Εγω θα συμφωνήσω με τον Slay πάντως. Πολύ prerendered υλικό και όπου είδα in-game graphics απογοητεύτηκα. Και δεν είναι μόνο το Perferct Dark, είδε κανείς το Kameo?Αν αυτό σας φαίνεται καλύτερο απο το Jak3 τί να πω.... Η Rare(ή η Μ$?) σίγουρα είναι αδικαιολόγητη γιατί μετά απο τόσα χρόνια έστω και ένα port θα έπρεπε να δείχνει καλύτερο.Και μην νονίζεις οτι τα dev kit του (ευκολου στον προγραμματισμό? ) xbox360 τα πήρε χθές...Σίγουρα δουλεύει σε devkit για xbox360 αρκετό καιρό. Και ρε Daredevil εντάξει έστω οτι απευθύνεται σε (πολύ)mainstream gamers η παρουσίαση.Δηλαδή για τους υπόλοιπους χέστηκαν?Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση ήταν.... Όσο για την Square-Enix παιδιά μην ελπίζετε...Να σας θυμίσω οτι η Sony έχει αγοράσει ένα μεγάλο ποσοστό(20-30%) των μετοχών της πριν 4 περίπου χρόνια. Μόνο όταν βγάλει όλους τους παίκτες απο το παιχνίδι το PS3 είναι πιθανό να βγεί game απο την square-enix σε άλλη home κονσόλα....αλλά οχι σε ΜΗ ΙΑΠΩΝΙΚΗ κονσόλα
Wolfidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Αν κρίνουμε από αυτά τα βίντεα την κονσόλα τότε σίγουρα θα την αδικήσουμε.... εγώ λόγου χάρη από όσα είδα ψιλοαπογοητεύτικα ειδικά με το βιντεο από το GR3... αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω την γνώμη μου... πιστεύω ότι αυτό το οποίο έγινε με την πρώτη κονσόλα, όταν λανσαρίστηκε με παιχνίδια που δεν είχαμε δει ως τότε, πχ HALO kai Gotham Racing kai DeadorAlive, δεν θα συμβεί στην δεύτερη.... θα έπρεπε να έχει κάτι εξίσου πρωτόγνωρο αλλά μου φαίνεται ότι δεν θα το έχει.... Και η γνώμη μου είναι ότι πιο πολύ η M$ στοχεύει να χτυπήσει τα ΠιΣι παρά το PS3 όπου έχω την εντύπωση ότι θα της ρίξει χώμα και από την άποψη Hardware και Software... Αν όμως είναι όντος τόσο φθηνό θα πουλήσει όπως και να έχει.... εγώ θα το πάρω σίγουρα.... αν έχει μόνο 250-300...
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Η συγκεκριμενη γιγαντοαφισα ειναι απο τους δρομους του los angeles , εχουν στυλ οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα.
nestorn Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 WOW!!!!!!! Mου θυμίζει το "just pretend i am not here" που είχε σε αφίσες η Sony κατα την παρουσίαση του πρώτου xbox. Οι άνθρωποι έχουν σίγουρα στύλ και το τμήμα marketing δουλεύει άψογα.Θα δούμε φοβερά πράγματα στην Ε3 απο το PS3.... Y.Γ. To 3 στην αφίσα είναι μήπως στοιχείο οτι η κονσόλα θα λέγεται πράγματι Playstation 3?
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Η συγκεκριμενη γιγαντοαφισα ειναι απο τους δρομους του los angeles , εχουν στυλ οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα. nai 3exylizei apo ta mpatzakia tous.... hehehe styl gia mena eixe to gizmodo sthn parousiash tou ayto einai ena roz oti nanai(lete nanai roz h kanouria konsola??). ps.pisteyw to revolutiom pantws 8a nai to pio stylato
ki8aristas_SteL Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 polu porwsh me to x box parathrw.Siga to prama, klasika pali 8a doume ena kalo x box na vgainei nwris kai meta 8a vgei to ps3 kai 8a ginei xamos pali kai meta apo kairo 8a vlepoume to ps3 sthn korufh.Kai oxi oti to x box einai kako apo texnikhs apopshs apla den exei tous titlous tou ps.Oxi oti den uparxoun kala paixnidia gia x box.Apla h sony pistevw perimenei oloi na kukloforhsoun tis konsoles tous parathrei ta elatwmata kai ystera ta dior8wnei kai kukloforei ena texnika veltiomeno ps me kalous titlous.Kana neo gia ps yparxei? kamia foto apo thn konsola uparxei? h kapoia screenshots telos pantwn apo games gia ps3 ???
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Apla h sony pistevw perimenei oloi na kukloforhsoun tis konsoles tous parathrei ta elatwmata kai ystera ta dior8wnei kai kukloforei ena texnika veltiomeno ps me kalous titlous h konsola ths einai hdh ypo anapty3h kai se ligo 8a dwd8oun ola ta xarakthristika ths opote ligo dyskolo na ta alla3e mese se 6 mhne apo thn kykloforia tou xbox360, ki apopsh mou h sony exei ena meion den exei online yphresia akoma ekei psilopiasthke ston ypno allwste ekei einai pou pataei poly h Ms an deis diafhmhseis klp klp Kana neo gia ps yparxei? kamia foto apo thn konsola uparxei? h kapoia screenshots telos pantwn apo games gia ps3 ??? oxi akoma perimenoume thn E3 gia na ma8oume ta standar einai pws 8a xei (ena h parapanw) cell cpu, nvidia gpu, kati san RDram, Blu-ray(gh opws aloiws to poun meta thn enwsh me HD-DVD) odhgo. Ps. ki ena endiaferon ar8ro.... * Xbox 360 demos running on Macs (by News.com) "The nifty clips of video games supporting Microsoft's new Xbox 360 console are running on Apple machines, Microsoft confirmed on Friday. "We purchased a number of Apple G5's because very specific hardware components of the G5 allow developers to emulate some of the technology behind future Xbox products and services," a Microsoft spokesperson said in a statement. "This is an interim development tool that will be replaced with a more powerful and comprehensive solution later." PS2. Ena poly endiaferon ar8ro gia thn stratigikh tis MS http://www.joystiq.com/entry/1234000703043289/ ps3. ki ena cool trailer tou dark sector http://www.gamespot.com/x360/action/darksector/media.html?gcst=darksector_ot_mul_051205.asx ps4 ena neo kalo videaki pou parousiazei to xbox360 http://www.digital-games.net/forum/viewtopic.php?t=121
desosav Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 polla gelia!! diavazodas sta grigora ta posts diapistosa pos iparxoun kapioi oi opioi: 1)krinoun mia konsola apo ena videaki enos game 6 mines prin vgi!!! 2)ediposiazode apo mia afisa tou PS3 pou ektos apo athlia-gay mono tis dinatotites tou ps3 den dixni! 3)ine klasika enadion tis MS(M$ gia aftous)(mallon epidi pistevoun pos tous troei ta lefta...) 4)i tapini mou apopsi ine pos i sira playstation(1,2,3...)nai men exi prosferi arketa sto xoro ton video games alla exi kani akoma megaliteri zimia!! afta!
epote Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 1)krinoun mia konsola apo ena videaki enos game 6 mines prin vgi!!! ε απο τι αλλο να την κρινουμε δηλαδη? αυτο μας εδειξαν ως ενδεικτικο αυτο χρησημοποιουμε και εμεις. 2)ediposiazode apo mia afisa tou PS3 pou ektos apo athlia-gay mono tis dinatotites tou ps3 den dixni! ναι ειναι ροζ, παναγια μου. Επρεπε να ειναι μαυρη και να εχει ζωγραφισμενα δυο τεραστια @@ επανω λεγοντας "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ".... 3)ine klasika enadion tis MS(M$ gia aftous)(mallon epidi pistevoun pos tous troei ta lefta...) το κλασικα μου αρεσε. Χρησημοποιουμε windows και office αλλα δε γουσταρουμε. Ασε μας ρε αθρωπε, τα ιδια λεγαμε οταν εβγαινε το N64 τα ιδια για το dreamcast κτλ. Δεν ειμαστε *τοσο* ανοητοι... 4)i tapini mou apopsi ine pos i sira playstation(1,2,3...)nai men exi prosferi arketa sto xoro ton video games alla exi kani akoma megaliteri zimia!! ποια ειναι αυτη η ζημια? p.s αναφωρικα με την αφισα...χαλαρα το καλυτερο μαρκετινγκ που εχω δει ποτε μου! Εχει ενα απιστευτο αερα αυτοπεπηθησης. Lets see if they have the equipment to back it up though....
nestorn Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 1)krinoun mia konsola apo ena videaki enos game 6 mines prin vgi!!! Μα δεν είπε κανείς οτι το xbox360 είναι μάπα.Απλά λέμε οτι η παρουσίαση και τα παιχνίδια που έδειξε ΔΕΝ εντυπωσιάζουν. 2)ediposiazode apo mia afisa tou PS3 pou ektos apo athlia-gay mono tis dinatotites tou ps3 den dixni! Εδώ ολόκληρη παρουσίαση δεν έδειξε τις δυνατότητες του xbox360 και θέλεις να το κάνει μια αφίσα? To "ροζάκι" μπορεί να είναι κάπως αλλά το κείμενο αφήνει πολλά υπονοούμενα... 3)ine klasika enadion tis MS(M$ gia aftous)(mallon epidi pistevoun pos tous troei ta lefta...) Καλά, αλλά και εσύ υπερασπίζεσαι την Micro$oft σαν να σε ευεργέτησε... Μήπως θέλεις να υποστηρίξεις κάποιες επιλογές σου?(βλέπε το xbox μου είναι το καλύτερο....) 4)i tapini mou apopsi ine pos i sira playstation(1,2,3...)nai men exi prosferi arketa sto xoro ton video games alla exi kani akoma megaliteri zimia!! Το λές αυτό για την Sony και οχι για τη Micro$oft????????
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Αν και θα ελεγα οτι με καλυψαν οι epote και nestorn, θα ελεγα τα εξης: Την αφισα την κρινω σαν αφισα , σαν design δηλαδη και σαν ιδεα marketing, δεν σημαινει τιποτα ουσιαστικο για το PS3 περα απο εξυπνη προβολη, οπως αν εβλεπα μια αφισα για το xbox που δεν θα μου αρεσε, δεν θα ελεγα ααα χαλι το xbox, ουτε τωρα λεω wow το ps3 σκιζει, simple as that. Απο την αλλη στο xbox εχουμε δει και την κονσολα και demo απο παιχνιδια , και απο αυτα κρινουμε, οπως απο αυτα θα κρινουμε και τις παρουσιασεις των ps3 και revolution στην Ε3 σε πολυ λιγες μερες, τωρα αν η MS δεν καταφερε να εντυπωσιασει ειτε με τα demos που εδωσε ειτε με τις ψευτικες επιδοσεις (1TFlop) αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα δικο της ειναι.
Daredevil Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Απο την αλλη στο xbox εχουμε δει και την κονσολα και demo απο παιχνιδια , και απο αυτα κρινουμε, οπως απο αυτα θα κρινουμε και τις παρουσιασεις των ps3 και revolution στην Ε3 σε πολυ λιγες μερες, τωρα αν η MS δεν καταφερε να εντυπωσιασει ειτε με τα demos που εδωσε ειτε με τις ψευτικες επιδοσεις (1TFlop) αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα δικο της ειναι. opws dibazeis pio panw sto ar8ro ta ligotyera apo 30 depterolepta pou fanhkan htan apo e3omeiwsh oso mporouse se mac, an ayta 8ewreis demo ok paw passo, alla perimene kalytera thn E3, den nomizw oti einai pseytikes epidoseis oute mporeis na krineis an einai pseytikes mexri na pareis mia konsola sta xeria sou,mhn ginese opados tis sony. Ki apo oti eida mallon entypwsiase afous poantou milane gia to xbox360 kai ta tech tou
Slay Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Το ξερω οτι ετρεχαν σε "mac" μονο που ξεχνας να αναφερεις οτι αυτα τα "mac" ειναι τα devkits του xbox360, με windows για PPC επανω, dual G5, ATI X800 και ολο το XNA αρα μονο για εξωμοιωση δεν μπορει να μιλαει κανενας, ασε που το perfect dark zero ετρεχε στο κανονικο hardware και οχι σε devkit. Οσο για τις επιδοσεις δεν χρειαζεται να παρω το Xbox στα χερια μου για να πειστω οτι ειναι αδυνατον να εχει 1tflop ισχυ, οταν ηδη η ΜS εχει πει οτι η CPU εχει 112gflops, τι η GPU βγαζει αλλα 900gflops? ειναι καταφορο ψεμα και το ξερεις.
Stormwatch Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Ας μην κολλαμε και πολυ με τα Gflops.Μην ξεχναμε οτι και το PS2 εβγαζε περισσοτερα Gflops απο το ΧΒΟΧ αλλα η συγκριση ιδιων παιχνιδιων στις δυο κονσολες δεν τιμουσε ιδιαιτερα την κονσολα της Sony.Για τους ΧΒΟΧ ONLY τιτλους δεν τιθεται θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.