Προς το περιεχόμενο

http/ftp/pop3/ server με adsl-προβλημα με modem


quacker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα στα παιδια απο το insomnia.Εχω ενα προβλημα και ενας φιλος μου συστησε το site σας και ελπιζω να βοηθεισετε να βρουμε μια καποια λυση.

Λοιπον το problem ειναι :εχω στησει ενα apache/mysql/vsftpd/smtp\pop3 server σε μια suse 9.2 και ενω με το crypto modem της adsl-in-a-box ολα ηταν μια χαρα (me no-ip.org), μολις αγορασα το U.S. Robotics sureconnect (model:9105)

ειχα ενα μεγαλο :neutral: ενω εχω ριθμισει τις πορτες στο modem παρολα αυτα οταν καλω την address απο τον browser τοτε με πεταει στο router (σαν να παταγα http://192.168.1.1) νομιζοντας πως το προβλημα ειναι ο μινι webserver που εχει το modem εβαλα τον apache να ακουει στην πορτα 8080 και την ανοιξα και αυτη απο το firewall kai to NAT αλλα πακετο.Το σίγουρο είναι πως εχω κανει καποια μα***κια αλλα δεν ξερω ποια. Μπορείτε να βοηθείσετε να την βρούμε ?

αν θέλεται παραπάνω info say so!!!

Ευχαριστω που με διαβασατε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to adsl in a box epeze mia xara epidi tin ip tin eperne to pc.iparxoun dio liseis.i kaneis to 9105 na min kanei auto tin klisi alla na tin kanei to pc kai auto to kaneis me bridged ethernet i allios rfc1483 me llc i allios http://www.portforward.com gia na anixeis sosta tis thires.gia na se petaei sto modem den exei petixei to port forward.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως δεν εχεις ρυθμισει virtual server αλλα trigger's?

Δυσκολο μου φαινεται να μην πετυχε το portforwading δεν ειχα ποτε προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιεις το ενσωματωμενο dyndns του usr?

Αν ναι μαλλον εκει ειναι το προβλημα

Ναι το χρησιμοποιω,θα το σταματησω και θα ξαναδοκιμασω.Ευχαριστω παντως για ολα,αν γινει καμια προωδος θα ειδοποιησω.Οσο για το portforwading απο οτι ξερω πρεπει να ειναι σωστο, αλλα θα το ξανακοιταξω και αυτο.Αν δεν γινει τιποτα θα δοκιμασω και το bridged ethernet.

...to be continued :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παιδες τωρα που εχω χρονο απο την δουλεια εκατσα και εκανα αυτα που επρεπε, μολις το κανω να λειτουργει θα κανω post!!

Ευχαριστω για την βοηθεια. :-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...