Προς το περιεχόμενο

adventure games

ligart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλωσήρθες στην insomnia! Δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107240

Θα σε βοηθήσει νομίζω αν και δεν αναφέρονται μόνο adventures. Ψάχνεις για καινούριους τίτλους ή και πιο παλιούς? Aν δεν έχεις παίξει ήδη το The Longest Journey δοκίμασέ το. Και μετά βλέπουμε... :grin:

Δημοσ.

θα προτεινω με τη σειρα μου ολη την σειρα MYST αν και ειναι για πιο προχωρημενες adventure καταστασεις.αυτες τις μερες παιζω το black mirror που ειναι πιο κλασσικης σχολης - point & click - παροτι δεν ειναι καινουριο μου φαινεται αξιολογο και με ανδιαφερον στορυ.το longest journey με τα Syberia 1+2 δες τα οπωσδηποτε

Δημοσ.

Nαι το Black Mirror είναι πολύ καλό. Απ'τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά πρόσφατων adventures. Το ίδιο και το The Moment of Silence. Eπίσης δες και τη σειρά Μοnkey Island. Και τα Discworld... Kαλά σταματάω γιατί αμα συνεχίσω θα σου αραδιάσω 500 adventures :P

Δημοσ.

bres palia abandonwarez/oldwarez.... opos anaferthike discworld , ola ta larry [ ektos apo to teleutaia to opoio den einai larry :D ]. monkey island, grim fandago, sam & max, Simon The Sorcerer,.

to black mirror den toxo paiksei , prepei nanai poly kalo pantos...

Δημοσ.

To Black Mirror είναι όντως ένα απο τα καλύτερα adventures των τελευταίων ετών. Δες και το Moment of Silence είναι πάρα πολύ καλό. 'Εχεις παίξει κάποιο άλλο adventure και άν ναι, ποιό σου άρεσε περισσότερο;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όντως παιδιά το black mirror είναι από τα καλύτερα adventure. Το τελείωσα μόλις εχθές. Πολύ ωραία υπόθεση και πλοκή. Μην ξεχνάμε και ένα άλλο adventure που κατά τη γνώμη μου είναι από τα κορυφαία. Το πρώτο broken sword.

Δημοσ.

Ρε μάγκες για να χουμε καλό ερώτημα...πόσοι χρησιμοποιείτε walkthrough για να τελειώσετε κάποια παιχνίδια?

Ειλικρινά όμως...Εγω προσπαθώ να το αποφεύγω και τα καταφέρνω πιστεύω ακόμα και στη σειρά Tex Murphy που σου έχει τα hints φάτσα κάρτα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο μονο παιχνιδι που επεξα καθαρα με την λυση στο χερι ηταν το Ripper της take 2 interactive. Aπο τη σειρα της access software που αναφερεις με ηρωα τον tex murphy το μονο που καταφερα να τελειωσω ηταν το under a killing moon. Τα pandora directive και overseer ακομη μπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...