andrip Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Πάρτε και τη γνώμη μου αν και έχουν ειπωθεί όλα αν και για μένα το ΑΠΟΛΥΤΟ ADVENTURE ειναι ενα και θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί. THE DIG!!!!! Steven Spielberg σενάριο, αρχικά ήταν σχεδιασμένο να γίνει ταινία! RIPPER απλα απίστευτο παιχνίδι γαμώ τις ατμόσφαιρες (χωρις λύση χλωμό...) (απο κει βγαίνει και το μισό μου nick ) Φοβερά επίσης SAM & MAX, DAY OF THE TENTACLE, Pandora Directice πολύ καλό, σα να βλέπεις ταινία όπως και το PHANTASMAGORIA (το πρώτο ήταν φοβερό, τα επόμενα πατατες...) σταματάω κι εγώ εδω γιατι άμα ξεκινησουμε σταματημό δε θα χουμε
hexenlord Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 .....όπως και το PHANTASMAGORIA (το πρώτο ήταν φοβερό' date=' τα επόμενα πατατες...) σταματάω κι εγώ εδω γιατι άμα ξεκινησουμε σταματημό δε θα χουμε[/quote'] E,giati posa ehoun vgi?Ego xero mono to Phantasmagoria 2:a puzzle of flesh gia pes...
andrip Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 ναι το phantasmagoria 2 εννοώ που ήταν επιεικώς απαράδεκτο, απο κει και περα δεν ασχολήθηκα με τη σειρά για αυτο λέω μπας και βγήκαν κι αλλα
Rising1980 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά στο Ripper o Christopher Walken δεν έπαιζε;
dj.akis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά στο Ripper o Christopher Walken δεν έπαιζε; Σωστά,αυτός έπαιζε!Από την ίδια εταιρία,την GAMETEK,για όσους ενδιαφέρονται είχε κυκλοφορήσει λίγο παλιότερα και ένα άλλο θαυμάσιο adventure,το HELL : A CYBERPUNK THRILLER,όπου έπαιζε ο Dennis Hopper!Αυτή η εταιρία είναι και η μοναδική από όσες γνωρίζω,η οποία τόλμησε να προσλάβει τόσο μεγάλα ονόματα για παραγωγή παιχνιδιών adventure!
Elven_King Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ο Dennis Hopper εμφανιζόταν σαν guest star και στο Black Dahlia, το τελευταίο adventure της Take 2 Interactive.
metmat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά, μιας και μιλάμε για adventures, μήπως έχει κανείς ιδέα πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το ni.bi.ru.; Από screenshots που έχω δει φαίνεται φοβερό! Έχω ψάξει σε διάφορες σελίδες και το μόνο που έχω βρει είναι ένα demo, αλλά είναι γερμανικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Και παρεπιπτόντως, κορυφαίο adventure........ Broken Sword : The Shadow Of The Templars
mert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Den 3erw an anafer8hkan to Grim Fandago,Faust,Gabriel Night 2(den 8ymamai akribh titlo),Escape from monkey island,Stupid Invaders,Day of the Tentacle kai alla tosa.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 oson afora to dreamfall apo oti ksero kai exo diavasei to perimenoume gia fetos to fthinoporo. tora oson afora gia ta walkthrough pou lete kai ego se ena kai mono anagastika na xrhsimopoihso kai ayto htan ayto pou proeipe kai enas filos to Ripper tis take2...kataplhktiko adventure kai me para pollous hthopoious poly gnostous mesa enas ek ton opoion o Son Pen...ti allo na po...foveres epoxes gia ta adventure games Εγω ανεφερα το ripper Παιχνιδαρα εε;;; Αλλα ο sean penn δεν επαιζε ρε φιλε απ' οτι θυμαμαι... Οι ηθοποιοι ηταν Cristopher walken Karren Allen Burgess Meredith John Ryhs Davies Ossie Davis David Patrick Kelly Jimmie Walker Scott Cohen
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Παιδια ριξτε μια ματια και δω , ειναι πολυ καλος συμβουλος για old gamers http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111292&page=1&pp=15&highlight=adventures
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Πάρτε και τη γνώμη μου αν και έχουν ειπωθεί όλα αν και για μένα το ΑΠΟΛΥΤΟ ADVENTURE ειναι ενα και θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί. THE DIG!!!!! Steven Spielberg σενάριο' date=' αρχικά ήταν σχεδιασμένο να γίνει ταινία! RIPPER απλα απίστευτο παιχνίδι γαμώ τις ατμόσφαιρες (χωρις λύση χλωμό...) (απο κει βγαίνει και το μισό μου nick ) Φοβερά επίσης SAM & MAX, DAY OF THE TENTACLE, Pandora Directice πολύ καλό, σα να βλέπεις ταινία όπως και το PHANTASMAGORIA (το πρώτο ήταν φοβερό, τα επόμενα πατατες...) σταματάω κι εγώ εδω γιατι άμα ξεκινησουμε σταματημό δε θα χουμε[/quote'] Συμφωνω μαζι σου σε ολα , ειδικα σε αυτο που γραφεις περι phantasmagoria. Το πρωτο μερος γραφτηκε απο την Roberta Williams η οποια εχει γραψει και αρκετα απο τη σειρα king's Quest. To σεναριο του δευτερου μερους του phantasmagoria (the puzzle of flesh) γραφτηκε απο την πολυ καλη Jane Jensen (δημιουργο των Gabriel Knight : Sins Of Fathers , Gabriel Knight 2 - The Beast Within... και ενω ολοι περιμεναμε οτι το phantasmagoria 2 θα μαμαγε τελικα ηταν αστα να πανε...
Paralizer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Εγω ανεφερα το ripper Παιχνιδαρα εε;;; Αλλα ο sean penn δεν επαιζε ρε φιλε απ' οτι θυμαμαι... Οι ηθοποιοι ηταν Cristopher walken Karren Allen Burgess Meredith John Ryhs Davies Ossie Davis David Patrick Kelly Jimmie Walker Scott Cohen file mou telika to epsaksa kai exeis dikio...den ksero alla mou eixe kollisei kana 3ari xronia oti epeze kai aytos mesa...toulaxiston tora ksekatharistike mesa mou to topio!!!LOL!!!
Elven_King Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Γενικά στην Sierra το "ποιός έγραψε ποιο παιχνίδι" είναι λίγο περίεργη ιστορία. Είχα διαβάσει κάποτε ένα άρθρο του γνωστού Josh Mandel και έλεγε πως ήταν γνωστή τακτική στην Sierra να σχεδιάζουν "καινούργιοι" κάποια παιχνίδια και ότι αυτό αποτελούσε μία άτυπη δοκιμασία ωστέ να τους "τεστάρουν". Για παράδειγμα το KQ6 το σχεδίασε εξ' ολοκλήρου η Jane Jensen ενώ τα Freddy Pharkas και SQ6 ο Josh Mandel αν και στα credits αναφέρονται μόνο οι Al Lowe και Scott Murphy αντίστοιχα...
dj.akis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Den 3erw an anafer8hkan to Grim Fandago,Faust,Gabriel Night 2(den 8ymamai akribh titlo),Escape from monkey island,Stupid Invaders,Day of the Tentacle kai alla tosa. Gabriel Knight 2 : The Beast Within!Τέτοιο σενάριο και σκηνικά,ούτε στο Hollywood δε βρίσκεις!Απλώς άψογο...!
stormrider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 paidia, indiana jones and the fate of atlantis. to kalytero adventure olwn twn epoxwn. alla kai genika otidipote lucas: sam&max, monkey island, day of the tentacle, dig ktl gia ektos lucas proteinw shadow of the comet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.