Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSI K8N NEO2 Plat + AMD A64 3000+

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα ένα συστηματάκι με τα εξής : MSI K8N NEO2 Platinum + AMD A64 3000+ KINGSTON DDR 256MB RAM στα 266 + WD 80 GB sata + Chaintech GeForce mx440 64 mb. Η Μητρική κάρτα έχει 7+1 realtek chip επάνω.Στις pci έχω προσθέσει ένα tv tuner και μια δορυφορική κάρτα skystar 2 dvb card.Εγκατέστησα ENG WIN XP SP2 και όλα δουλεύουν ρολόι ΕΚΤΟΣ απο τον ήχο που μου κάνει σπασίματα και στην αναπαργωγή των mp3 αλλά και στην αναπαραγωγή των ήχων των windows.To tuner και η δορυφορική κάρτα παίζουν χωρίς σπασίματα μια χαρά άπειρες ώρες, παιχνίδια παίζουν(με σπασίματα στον ήχο) ενώ το pc δέν κόλλησε έδώ και 2 μέρες ούτε στιγμή.Η θερμοκρρασία του επεξεργαστή ειναι γυρω στους 43 C μέγιστη και συστήματος 37 C μέγιστη.Έκανα με το live update αναβάθμιση bios και εγκατέστησα και τους τελευταίους drivers της realtek.Καμμιά ιδέα πώς θα λύσω το πρόβλημα με τον κακό ήχο?

Δημοσ.

Έχω έναν SATA τώρα μόνο επάνω και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή της μουσικής.Πώς βλέπω αν είναι pio mode και πώς το αλλάζω αυτό?

Δημοσ.

απο το live update προγραμματακι της msi που μου κανει ενημέρωση μεχρι και για το bios δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημερωμένη εκδοση...μονο για κάποια utilities που δεν με ενδιαφέρουν.Απο NFORCE εχω τους 5.03 που είναι και οι τελευταίοι

• Super Moderators
Δημοσ.

oi last NForce gia NForce 2&3 einai oi 5.10...twra gia ton hxo, ti na sou pw...agnwstai ai voulai tou Kuriou...daneisou apo kana filo kai mia pci soundcard na checkareis an paizei ok kai an den mporeis na kaneis tpt me thn onboard phgaine pare mia fthnh pci...(damn ta 256mb ram einai apisteuta LIGA)

Δημοσ.

Έβαλα μια live! στην pci και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, αν και σε λιγότερο βαθμό.Μήπως είναι τελικά πρόβλημα software?

Δημοσ.

ebala KINGSTON 256 400 mhz και πάλι τα ίδια....κότσαρα και την 256 στα 266 mhz και έγιναν 512 και πάλι τα ίδια!! Καμμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Την δοκίμασα την skystar σε άλλη pci.Έκανα και εγκατάσταση σε αλλο σκληρό δίσκο.Τελικά ανακάλυψα πώς φταίει ο driver της SKYSTAR.Μόλις μπαίνει στο device manager ώς broadband receiver γίνεται ο ήχος πουτάνα!

Δημοσ.
Έφτιαξα ένα συστηματάκι με τα εξής : MSI K8N NEO2 Platinum + AMD A64 3000+ KINGSTON DDR 256MB RAM στα 266 + WD 80 GB sata + Chaintech GeForce mx440 64 mb. Η Μητρική κάρτα έχει 7+1 realtek chip επάνω.Στις pci έχω προσθέσει ένα tv tuner και μια δορυφορική κάρτα skystar 2 dvb card.Εγκατέστησα ENG WIN XP SP2 και όλα δουλεύουν ρολόι ΕΚΤΟΣ απο τον ήχο που μου κάνει σπασίματα και στην αναπαργωγή των mp3 αλλά και στην αναπαραγωγή των ήχων των windows.To tuner και η δορυφορική κάρτα παίζουν χωρίς σπασίματα μια χαρά άπειρες ώρες, παιχνίδια παίζουν(με σπασίματα στον ήχο) ενώ το pc δέν κόλλησε έδώ και 2 μέρες ούτε στιγμή.Η θερμοκρρασία του επεξεργαστή ειναι γυρω στους 43 C μέγιστη και συστήματος 37 C μέγιστη.Έκανα με το live update αναβάθμιση bios και εγκατέστησα και τους τελευταίους drivers της realtek.Καμμιά ιδέα πώς θα λύσω το πρόβλημα με τον κακό ήχο?

gia dokimase ayto to site mporei na vreis tin apantisi sto provli ma sou

http://forums.extremeoverclocking.com/forumdisplay.php?f=73

kai ena tip:

kane download ta drivers gia to chipset apo ena allo site kai sto instalation kane custom kai vale na kanei install mono to driver gia ton ixo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...