Προς το περιεχόμενο

Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) & η χρησιμότητά του

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω διαβασει σε forums(κι εδω στο insomnia) οτι και μονο στο ονομα ΙΝΚΑ, οι επιχειρηματιες ...εσπευσαν να επανορθωσουν αδικιες προς πελατες.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούτε τι έπαθα εγώ τη μεγάλη παρασκευή. Πήγε στο Βερόπουλο η γυναίκα μου να αγοράσει ένα κοτόπουλο φρέσκο για τα δύο παιδιά που έχω. Αφού ήρθε σπίτι και το άνοιξε έπαθε πλάκα. Βρωμούσε και φαινόταν σαν σάπιο. 'Αρχισα και εγώ λοιπόν να παίρνω το ΙΝΚΑ. Ε σας πληροφορώ οτι επί μιάμιση ώρα δε γινόταν τίποτα. 'Αντε λες οτι ήτανε μεγάλη παρασκευή, αλλά εάν το βλέπανε την επόμενη ημέρα και μου έλεγαν οτι το άφησα εκτός ψυγείου επίτηδες; Τα πήρα και εγώ στο κρανίο παίρνω το δικηγόρο μου και το κοτόπουλο και πηγαίνω στην αστυνομία και υποβάλλω μήνυση!! Α ξέχασα να πω οτι ειδοποίησα το ALTER και τον ΑΝΤ1 αλλά στα α..... τους!!!!! Ακούω γνώμες!!! Καλά έκανα;;;;

Δημοσ.
Ρε παιδιά ακούτε τι έπαθα εγώ τη μεγάλη παρασκευή. Πήγε στο Βερόπουλο η γυναίκα μου να αγοράσει ένα κοτόπουλο φρέσκο για τα δύο παιδιά που έχω. Αφού ήρθε σπίτι και το άνοιξε έπαθε πλάκα. Βρωμούσε και φαινόταν σαν σάπιο. 'Αρχισα και εγώ λοιπόν να παίρνω το ΙΝΚΑ. Ε σας πληροφορώ οτι επί μιάμιση ώρα δε γινόταν τίποτα. 'Αντε λες οτι ήτανε μεγάλη παρασκευή, αλλά εάν το βλέπανε την επόμενη ημέρα και μου έλεγαν οτι το άφησα εκτός ψυγείου επίτηδες; Τα πήρα και εγώ στο κρανίο παίρνω το δικηγόρο μου και το κοτόπουλο και πηγαίνω στην αστυνομία και υποβάλλω μήνυση!! Α ξέχασα να πω οτι ειδοποίησα το ALTER και τον ΑΝΤ1 αλλά στα α..... τους!!!!! Ακούω γνώμες!!! Καλά έκανα;;;;

και καλά σου κάνανε! άκου, να θες να φας κρέας Μεγάλη Παρασκευή!

αστειεύομαι, χοντρή περίπτωση. πήγες πάντως σε όλους τους αναρμόδιους, εκτός από το μόνο αρμόδιο, τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιου!

Δημοσ.

Ρε μεγάλε έχω δύο γιούς. Ο ένας είναι 7 μηνών και ο άλλος 27 μηνών, τι νηστεία να έκαναν τα μωρά; Πάντως μετά από δύο ημέρες έμαθα οτι ο αστυκτηνίατρος τους έκανε αναφορά, που σημαίνει οτι θα φάνε πίπα. 'Ασε που σκέφτομαι και για αποζημείωση. Σκέψου να το έτρωγαν τα παιδιά έτσι; Να πάνε να γ...... και τα λεφτά και όλα μετά!!

Δημοσ.

Basika giati den to girises pisw na sou dwsoune alo?

Δημοσ.
Basika giati den to girises pisw na sou dwsoune alo?

Βασικά από το ίδιο κατάστημα είχε ξαναπάρει δύο φορές χαλασμένη φέτα η γυναίκα μου. Φτάνει πια!!! Έτσι δεν είναι; 'Ασε που πήγαμε την άλλη μέρα και ο διευθυντής είπε: "Δε φταίμε εμείς. Αυτοί το έφεραν χαλασμένο". Ακούστε απάντηση διευθυντή!! Έλεος δηλαδή ρε παιδιά!

Δημοσ.
Βασικά από το ίδιο κατάστημα είχε ξαναπάρει δύο φορές χαλασμένη φέτα η γυναίκα μου. Φτάνει πια!!! Έτσι δεν είναι; 'Ασε που πήγαμε την άλλη μέρα και ο διευθυντής είπε: "Δε φταίμε εμείς. Αυτοί το έφεραν χαλασμένο". Ακούστε απάντηση διευθυντή!! Έλεος δηλαδή ρε παιδιά!

A ok .. apla egw stin thesi sou den tha sinexiza na psonizw apo ekei pera. Ektos kai an einai travigma na psonizeis apo allo magazi.

Good luck .

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι μπορεις να τηλεφωνησεις στο 1520 και να δωσεις τηλεφωνικα την καταγγελια σου.

Δημοσ.

http://www.inka.gr

εχεις αρκετες πληροφοριες εδω.

Το θεμα ειναι οτι ανακαλυπτω οτι υπαρχει αγνοια του ΙΝΚΑ απο τον πολυ κοσμο και εν τελει απο τα ιδια μας τα δικαιωματα.

Εκτος αν θεωρουμε οτι μονοι μας τα καταφερνουμε παντα καλυτερα απ'οτι αν κρουσουμε την θυρα του ΙΝΚΑ.

Λετε? Ενας αλλα λεων?

Δεν νομιζω...

Δημοσ.
http://www.inka.gr

εχεις αρκετες πληροφοριες εδω.

Το θεμα ειναι οτι ανακαλυπτω οτι υπαρχει αγνοια του ΙΝΚΑ απο τον πολυ κοσμο και εν τελει απο τα ιδια μας τα δικαιωματα.

Εκτος αν θεωρουμε οτι μονοι μας τα καταφερνουμε παντα καλυτερα απ'οτι αν κρουσουμε την θυρα του ΙΝΚΑ.

Λετε? Ενας αλλα λεων?

Δεν νομιζω...

Πολλά από τα links δεν δουλεύουν. Πάντως έχω την εντύπωση ότι τέτοιες προσπάθειες γιγαντώνονται με συμμετοχή. Και σίγουρα όχι με απαξίωση.

Με μια πρόχειρη ματιά στο παραπάνω site δεν ξεκαθάρισε το καθεστώς λειτουργίας του ΙΝΚΑ και το πως χρηματοδοιτείται. Διότι αν δεν υπάρχει χρήμα δεν μπορεί να κινηθεί τίποτα.

Δημοσ.

ρε παιδιά, μήπως θέλετε να μας μασάνε και το φαί πριν μας το δώσουν;, τυχαίνουν αυτά, το κοτόπουλο ήταν χαλασμένο, γύρνα το πίσω. Αν σου πούνε τίποτα , βάρα τους, ξυλίκι, βρωμόξυλο, (βλέπε Κούγια.. λολ). Ο νόμος μας καλύπτει! χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...