Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 ρε παιδιά, μήπως θέλετε να μας μασάνε και το φαί πριν μας το δώσουν;, τυχαίνουν αυτά, το κοτόπουλο ήταν χαλασμένο, γύρνα το πίσω. Αν σου πούνε τίποτα , βάρα τους, ξυλίκι, βρωμόξυλο, (βλέπε Κούγια.. λολ). Ο νόμος μας καλύπτει! χαχα Φίλε αν τύχει σε εσένα και έχεις δύο μικρά παιδιά ας τους αθωώσεις. Εγώ πάντως θα τους τρέξω και δε θα φτάνουν. Αν εγώ τώρα θρηνούσα για τα παιδιά μου, τι θα μου έλεγαν. Συγνώμη αλλά συμβαίνουν αυτά;
TherionG Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 ναι ρε φίλε συμβαίνουν αυτά, και στον δρόμο μπορεί να σκοντάψεις και να σπάσεις το κεφάλι σου, τότε θα σου φταίει ο Δήμος που δεν έφτιαξε ίσιο το πεζοδρόμιο;; χαλάρωσε λίγο.
karib Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Παιδια πιστευω οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπου αφου κανεις καποιες πρωτες ενεργειες και δεν βγαλεις ακρη(ενταξει, δεν ειπαμε με τη μια στο ΙΝΚΑ), μετα μπορεις να καταγγειλεις στο ΙΝΚΑ. Αυτοι υποτιθεται εχουν δικηγορους, τον τροπο, τις γνωσεις, την νομοθεσια κλπ να κυνηγησουν οσους αυθαιρετουν στην αγορα.
makisathanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 ναι ρε φίλε συμβαίνουν αυτά, και στον δρόμο μπορεί να σκοντάψεις και να σπάσεις το κεφάλι σου, τότε θα σου φταίει ο Δήμος που δεν έφτιαξε ίσιο το πεζοδρόμιο;; χαλάρωσε λίγο. Γιατί δηλαδή δεν φταίει σε αυτή τη περίπτωση ο Δήμος;Λίγες φορές ξεχνούν λακκούβες ακάλυπτες; Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα, γιατί και σε αυτή τη περίπτωση δικαιούσαι αποζημίωση.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 ναι ρε φίλε συμβαίνουν αυτά, και στον δρόμο μπορεί να σκοντάψεις και να σπάσεις το κεφάλι σου, τότε θα σου φταίει ο Δήμος που δεν έφτιαξε ίσιο το πεζοδρόμιο;; χαλάρωσε λίγο. Καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου. Εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ! Μήπως κατάλαβες οτι μιλάμε για τη ζωή των παιδιών μου; Εκτός αν δουλεύεις εκεί. Τότε αλλάζει το πράγμα!!!!!!!
TherionG Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 φίλε δεν πας καλά , καθόλου καλά, η ζωή των παιδιών σου κινδυνεύει από ένα χαλασμένο κοτόπουλο που αγόρασες από το super market? μήπως βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα έχεις ψιλοχάσει τελευταία; Την όσφρηση την χρησιμοποιούμε για να δούμε ένα τρόφιμο αν είναι εντάξει , όπως έκανες και εσύ. Το κοτόπουλο δεν θα σκότωνε τα παιδιά σου, η μαλακία η δική σου αν δεν το έβλεπες θα τα σκότωνε, κατάλαβες την διαφορά;
karib Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Παρακαλω ας επανελθουμε στο θεμα, στα περι ΙΝΚΑ.
gerontas Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 φίλε δεν πας καλά , καθόλου καλά, η ζωή των παιδιών σου κινδυνεύει από ένα χαλασμένο κοτόπουλο που αγόρασες από το super market? μήπως βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα έχεις ψιλοχάσει τελευταία; Την όσφρηση την χρησιμοποιούμε για να δούμε ένα τρόφιμο αν είναι εντάξει , όπως έκανες και εσύ. Το κοτόπουλο δεν θα σκότωνε τα παιδιά σου, η μαλακία η δική σου αν δεν το έβλεπες θα τα σκότωνε, κατάλαβες την διαφορά; Φίλε TherionG: Εμφανίσθηκες στο forum εκφράζοντας την αγανάκτησή σου, επειδή το NEC 3520A που αγόρασες δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες σου. Δεν νομίζω να σου επιτέθηκε, κανείς αν και υπήρξες ιδιαίτερα προσβλητικός απέναντι σε ανθρώπους που ξόδεψαν λίγο ή πολύ χρόνο για να καταθέσουν τις εμπειρίες τους. (Π.χ. είναι μούφα το μηχανηματάκι και να μην παραπληροφορείτε τους υποψήφιους αγοραστές (http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=795205#post795205) ή είναι πολύ overated drives της nec από βλάκες) (http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=799069#post799069). (BTW, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών των αντιγραφικών της NEC, προειδοποιούσαν για προβλήματα ανάγνωσης, κάποιοι μάλιστα πρότειναν και λύσεις). Ο Φίλος Αρβανιτάκης Ανδρέας, έθιξε ένα ζήτημα (αλλοιωμένα τρόφιμα) που είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πιό σοβαρό από ένα προβληματικό αντιγραφικό. Διαφωνείς; Δικαίωμά σου. Δεν σε αγγίζει; Με γειά σου με χαρά σου. (πίσω έχει η αχλάδα κλπ.) Το να τον βρίζεις με απαράδεκτους (και ασυνήθιστους για το χώρο αυτό) χαρακτηρισμούς δεν νομίζω να βοηθάει σε οτιδήποτε. Και επί της ουσίας: Ανάμεσα στην προχωρημένη σήψη (που είναι αντιληπτή με την όσφρηση) και την υγειονομικά άψογη κατάσταση, στην οποία είναι υποχρεωμένη να διατηρεί τα τρόφιμα που πουλάει η όποια εταιρεία, υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια, που οφείλει να διασφαλίζει η ίδια με αυστηρότατο ποιοτικό έλεγχο. Γίνεται ο έλεγχος αυτός από την εταιρεία που ανέφερε ο Ανδρέας; Προσωπικά αμφιβάλλω. Γι αυτό και θεωρώ την αντίδρασή του απόλυτα δικαιολογημένη και θέλω να τον συγχαρώ που ξεπέρασε την κλασσική προσέγγιση του τύπου "Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;" Just my two cents.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 φίλε δεν πας καλά , καθόλου καλά, η ζωή των παιδιών σου κινδυνεύει από ένα χαλασμένο κοτόπουλο που αγόρασες από το super market? μήπως βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα έχεις ψιλοχάσει τελευταία; Την όσφρηση την χρησιμοποιούμε για να δούμε ένα τρόφιμο αν είναι εντάξει , όπως έκανες και εσύ. Το κοτόπουλο δεν θα σκότωνε τα παιδιά σου, η μαλακία η δική σου αν δεν το έβλεπες θα τα σκότωνε, κατάλαβες την διαφορά; Μάλλον έχεις μεσάνυχτα φίλε μου. Για ρώτησε να μάθεις τι σημαίνει χαλασμένο κοτόπουλο!! Α και κάτι άλλο εάν νομίζεις οτι πρέπει να ελέγχω εγώ το κρέας και όχι αυτοί που το πουλάνε τότε πάω πάσο γιατί κάτι....... τρέχει με εσένα. Σου εύχομαι να αγοράζεις μόνο μηχανήματα χαλασμένα και όχι τροφές.
karib Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Παντως την επομενη φορα που θα με αδικησουν, ρεαλιστικα δηλαδη, θα καταφυγω στο ΙΝΚΑ. Και να δουμε τοτε τις αντιδρασεις τους...
makisathanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Παντως την επομενη φορα που θα με αδικησουν, ρεαλιστικα δηλαδη, θα καταφυγω στο ΙΝΚΑ. Και να δουμε τοτε τις αντιδρασεις τους... Αν μη τι άλλο δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Πάντως εύχομαι ότι αγοράζεις να μην έχει προβλήματα και το ΙΝΚΑ αχρείαστο.
TherionG Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 γέροντα, σε γράφω και σένα εκεί που ξέρεις διότι υπάρχει ακόμα ελεύθερος χώρος. όσο για το ΙΝΚΑ που λέτε κατά 90% δεν κάνει τίποτα. Μόνο με δημοσίευση με κάποιο τρόπο μπορείς να δείς φως αλλά πρέπει το θέμα να είναι σημαντικότερο από μια μεμονωμένη περίπτωση χαλασμένου κοτόπουλου. Και επειδή δεν ξέρω και είμαι περίεργος, (δεν δουλεύω σε super market), τι θα πάθενες αν τηγάνιζες το κοτόπουλο και το έτρωγες;
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 γέροντα, σε γράφω και σένα εκεί που ξέρεις διότι υπάρχει ακόμα ελεύθερος χώρος. όσο για το ΙΝΚΑ που λέτε κατά 90% δεν κάνει τίποτα. Μόνο με δημοσίευση με κάποιο τρόπο μπορείς να δείς φως αλλά πρέπει το θέμα να είναι σημαντικότερο από μια μεμονωμένη περίπτωση χαλασμένου κοτόπουλου. Και επειδή δεν ξέρω και είμαι περίεργος, (δεν δουλεύω σε super market), τι θα πάθενες αν τηγάνιζες το κοτόπουλο και το έτρωγες; Μάλλον οι περισσότεροι παιδιά, και λυπάμαι γι' αυτό, γράφουν για χαβαλέ. Οπότε σταματάμε εδώ γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!!!!!!!
getty Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Εγώ πάντως αμέσως θα έπερνα το κοτόπουλο θα το πήγαινα στο Βερόπουλο, θα τους το τριβα στη μούρη θα τους έλεγα ότι θα φάνε μήνυση και αυτό θα έκανα. Αυτό που δε θα έκανα είναι να κλαίγομαι και να προσπαθώ να βρω το δίκιο μου στο forum του insomnia (γιατί το αυτονόητο είναι αυτονόητο και ορισμένες φορές τα ίδια και τα ίδια...κουράζουν) Εντάξει πήρες χαλασμένο κοτόπουλο, είναι απαράδεκτο, το είπες, χώστους και μια μήνυση και ξεπέρασε το.
BalDwin Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μάλλον οι περισσότεροι παιδιά, και λυπάμαι γι' αυτό, γράφουν για χαβαλέ. Οπότε σταματάμε εδώ γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!!!!!!! Ακριβώς έτσι είναι και είναι κρίμα να χαλάει ένα τόσο σημαντικό thread. Όσοι θέλετε να κάνετε χαβαλέ γράψτε αλλού τις γνώμες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.