MariaTs. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.Πές μου ένα κατάστημα πληροφορικής που να σου εγκαθιστά γνήσιο λογισμικό.... Μιας και το ανέφερες... Σε συνέχεια της ιστορίας του άντρα μου παραπάνω' date=' ευτυχώς το πακέτο περιείχε αυθεντικό λειτουργικό! Να αναγνωρίσω και το θετικό του πράγματος! [b']Snollygoster[/b] αν οικονομικά ο άντρας μου τότε ήταν εντάξει θα το προχωρούσε το πράγμα! Όμως πάνω που κατάφερε να κλείσει μια μεγάλη δουλειά και να πάρει τα πάνω του οικονομικά, ήρθε η κατραπακιά με το διαολόπραμα! Ότι έγινε-έγινε! Απλά πια άλλαξε γνώμη και υποστηρίζει πλέον ότι καλύτερα είναι να συνθέτεις μόνο σου τον υπολογιστή σου, παρά να τον αγοράζεις πακέτο από αλυσίδα καταστημάτων. 2 φορές είχαμε πρόβλημα με τους σκληρούς και σε ένα μικρό μαγαζάκι για υπολογιστές που προμηθεύτηκαμε τους καινούριους, ο ιδιοκτήτης ουδεμία αντίρηση έφερε να τους αλλάξει όταν και οι 2 βγήκαν σκάρτοι!
Sam1983 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 πλαισιο,αρκή να τους το ζητήσεις,αλλιώς δεν σου βάζουν καθόλου. Συμφωνώ απόλυτα στο Πλαίσιο δεν σου χρεώνουν λογισμικό αν δεν το θέλεις. Αν το ζητήσεις όμως σου δίνουν κανονικά τα πάντα όσων αφορά τα περιεχόμενα του λογισμικού, το οποίο βέβαια όταν μπαίνει σε Η/Υ θεωρείται Ο.Ε.Μ δηλαδή δεν έχει συσκευασία κουτιού και το παρέχει η εταιρία σε σακουλάκι, αγοράζοντάς το φθηνότερα από τη Microsoft με την προϋπόθεση ότι θα πουληθεί ΜΟΝΟ μαζί με Η/Υ και όχι ξεχωριστά. Για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω προσωπική εμπειρία γιατί όλους του υπολογιστές μου desktop και laptop από εκεί τους έχω προμηθευτεί.
Goddess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Mαρία λυπάμαι για την ταλαιπωρία του..μονόδρομου! Κρίμα, αν σε ήξερα λίγο νωρίτερα θα μπορούσα να έχω βοηθήσει, την περίοδο που είχα το πρόβλημα είχα κάνει σχεδόν διατριβή στο ζήτημα. Σε ότι αφορά την εγγύηση του μηχανήματός σας, υπάρχει συγκεκριμένη παράγραφος (στον ίιιιιδιο νόμο) που αναφέρει ότι υπεύθυνος είναι ο ΠΩΛΗΤΗΣ και ΟΧΙ ο αντιπρόσωπος. Με απλά λόγια, από τη στιγμή που εγώ αποφασίζω να πουλήσω ένα προϊόν π.χ. Asus είμαι και υποχρεωμένος να καλύψω τον πελάτη με τους αντίστοιχους όρους. Αν πρόκειται να σε βοηθήσει, ευχαρίστως να ψάξω να σου βρω το συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου. Αλλά, ξέρεις τι κατάλαβα στο τέλος? Ότι τα περισσότερα καταστήματα λειτουργούν τόσο ερασιτεχνικά, που πραγματικά είναι προκλητικό. Μόνο αν ενημερωθούμε όλοι λίγο παραπάνω θα τα βγάλουμε πέρα. Υ.Γ. Είμαι πάρα πολύ νέος στο Forum, δεν ξέρω ποιός είναι o mjmj.. Θα φροντίσω να ενημερωθώ τάχιστα!
mjmj Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Τελικα η αγορα μαλλον παει με τους δικους της αγραφους νομους, γραφοντας τους κανονικους νομους εκει που ξερει...και χωρις να ελεγχει ουσιαστικα κανεις. Ελεγχος κατα παραγγελια μετα απο καταγγελια, ειναι ψυλλοι στ' αχυρα...
Λύδα Ανδριανού Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά, δεν το ήξερα ούτε κι εγώ αλλά πήγα από τα γραφεία του ινκα και ενημερώθηκα. Το ινκα δεν ειναι δημόσια υπηρεσία. Είναι ένα σωματείο, το οποίο έχει μέλη απλά φυσικά πρόσωπα, δηλαδή σαν εμένα και εσάς. Και κάτι το οποίο με ξάφνιασε είναι οτι δεν έχει έμμισθο προσωπικό αλλά λειτουργει με εθελοντές. Και είναι όλοι νέοι ανθρωποι. Που αν μη τι άλλο έχουν μεράκι και προσπαθούν να αλλάξουν κάτι σ'αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Ακουσα λοιπόν ότι επιτίθενται κατά του ινκα για κάποια έρευνα σχολικών. Και σκέφτομαι. Αν το ινκα είναι ένωση καταναλωτών, δηλαδη απλών πολιτών καταναλωτών, δεν επιτίθενται κατά ημών των ίδιων των καταναλωτών; Εγώ πάντως επισκέφτηκα τα παιδιά στο ινκα, γιατί είχα πρόβλημα με το ολοκαίνουριο κινητό μου, που χάλασε 2 μήνες αφού το είχα πάρει, και ενώ εγώ φώναζα στην εταιρία ότι ήθελα αντικατάσταση και δεν γινόταν τίποτα, μετά από μεσολάβηση του ινκα πήρα ένα ολοκαίνουριο. Εγινα μέλος και σκέφτομαι στον ελέυθερο χρόνο μου να πάω να βοηθήσω. καιπήγα και στο συνέδριο τους για το φαρμακευτικό μαρκετινκ κια για τα ελληνικά πράγματα ήταν πρωτοπόρο!
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μιας που ξέθαψες το thread Λύδα... Το ΙΝ.ΚΑ χρηματοδοτείται από λεφτά της ΕΕ και της Ελλάδας. Πρόσφατα όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ, το ΥΠ.ΑΝ σύγκρινε τις τιμές που το IN.KA έδωσε πέρυσι (2005) για τα σχολικά είδη, και τις τιμές που το ΙΝ.ΚΑ έδωσε φέτος για τα σχολικά είδη του 2005 και τις βρήκε διπλάσιες!!!! Δηλαδή πχ έδωσε φέτος για το 2005 "μαρκαδόροι 0,49 ευρώ" ενώ πέρυσι έδωσε για το ίδιο έτος 0,23 ευρώ. Άρα κάτι βρωμάει με το ΙΝ.ΚΑ "Πάντως στη δισέλιδη ανακοίνωσή του το INKA, αν και εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του γενικού γραμματέα Kαταναλωτή, δεν έκανε αναφορά σε στοιχεία που να αντικρούουν τις διαπιστώσεις του Aνάπτυξης. Δεν σου τα είπανε σωστά
PlaStiK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Εθελοντές μεν, επιδοτούμενοι δε! Πέθανε ο τσάμπας εδώ και καιρό.
Λύδα Ανδριανού Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, βαρέθηκα να μας σερβίρουν ότι θέλουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί. Δούλεψα 2 χρόνια στην Ε.Ε. και ξέρω πως λειτουργούν οι "επιδοτήσεις" και τα Προγράμματα. Κατ'αρχήν το ινκα και κάθε ινκα ή αλλος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αλλά και ιδρύματα και εταιρίες (γιατί όχι) καταθέτουν συγκεκριμένες ιδέες προς υλοποίηση στην Ε.Ε. σύμφωνα πάντα με προκηρύξεις τις οποίες βγάζει. Κατατίθεται Σχέδιο Δράσης και άν η ιδέα είναι καλή και οι οργανισμοί που καταθέτουν τις προτάσεις αξιόπιστοι, τότε μόνο εγκρίνεται η χρηματοδότηση. Και η χρηματοδότηση αφορά μόνο την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που αφορούν στο Πρόγραμμα. Και η Ε.Ε δεν μοιράζει επιδοτήσεις! Στέλνει πρώτα ελεγκτές να δούν αν έγινε όντως το εργο και μετά δίνει τα χρήματα. Μου έχει τύχει και μένα! Ήμουν ερευνήτρια σ'ενα πρόγραμμα και πληρώθηκα μετά από 1 1/2 χρόνο. Όσο για τα σχολικά, τα διάβασα τα άρθρα στις εφημερίδες, καταλαβαίνω ότι παίζονται απίστευτα πολιτικά παιχνίδια και οι εφημερίδες παίρνουν θέση ανάλογα με το αν είναι κυβερνητικές ή μη. Νομίζω ότι εγώ προσωπικά για να πάρω τελικά θέση θα περιμένω να δω εάν τελικά θα ασκηθεί ποινίκή δίωξη ή πρόκειται μόνο για πυροτέχνημα του ΥΠΑν. Δεν βλέπετε τι γίνεται με την Επιτροπή Ανταγωνισμού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.