phovos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Χθες ειχα μια παραλαβή και καθησα να στήσω το pc με τη gigabyte K8NS-ultra και εναν 3200+[καινουργια] Μιας και η μητρική μπουταρε χθες πρώτη φορα μπήκα στο bios να δω τι παιζει[Πανω κατω το θυμομουν απο αλλες gigabyte] παταω ctrl+F1 να δω τις extra ρυθμίσεις και βλέπω ότι δίνει multι στη cpu μεχρι 25! Και τωρα ερχεται η ηλίθια ερωτηση....:D Επειδή εχω φάει τρελό σκάλωμα και δε μπορω να θυμηθω με τπτ, μπορει να μου πει καποιος αν η μητρική του[Ανεξαρτήτου μαρκας] δίνει πανω απο 10 multiplier στον επεξεργαστή??
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Οι Athlon64 έχουν πολλαπλασιαστή κλειδωμένο προς τα πάνω (προς τα κάτω είναι ξεκλείδωτος για να δουλεύει το Cool 'n' Quiet). Έτσι λοιπόν, στους 3200+ ο πολλαπλασιαστής πάει μέχρι 10x. Στη DFI μου και στην MSI που είχα πριν, το BIOS έδειχνε μόνο τις επιτρεπτές τιμές (δηλαδή μέχρι 9x για τον 3000+ μου). Φαντάζομαι πως η Gigabyte δείχνει απλά όλες τις τιμές στο μενού, άσχετα αν μπορεί να δουλέψει ή όχι με αυτές. Κάνε μια δοκιμή βάζοντας τον στο 11x και κοίτα σε τι ταχύτητα θα δουλέψει στην πραγματικότητα...
phovos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Φαντάζομαι πως η Gigabyte δείχνει απλά όλες τις τιμές στο μενού, άσχετα αν μπορεί να δουλέψει ή όχι με αυτές. Κι εγω κάτι τετοιο φανταστηκα...Αλλά με την AMD ποτε δε ξερεις! Ειπα μια φαση να βαλω 11 multi αλλά επειδή το pc παει για πουλημα δε θελω να του κανω πειραματα!Αμα δουλεψει όμως με 11x θα ειναι η ανακαλυψη του αιώνα...LoL
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 [offtopic απορία] γιατί δεν χρησιμοποιήτε το [quοte] [/quοte] για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μυνήματα? [/offtopic απορία]
phovos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Εγω παντα χρησιμοποιώ το και το και το και καμια φορα και το [color=]Βασικά τωρα ετυχε λόγο βαρεμαρας και το εβαλα ετσι ,αλλά γενικά νομίζω ότι πολλά άτομα δε γνωρίζουν τη χρήση των παραπάνω ωστε να κανουν όμορφα post...
gtgreat Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Χθες ειχα μια παραλαβή και καθησα να στήσω το pc με τη gigabyte K8NS-ultra και εναν 3200+[καινουργια] Μιας και η μητρική μπουταρε χθες πρώτη φορα μπήκα στο bios να δω τι παιζει[Πανω κατω το θυμομουν απο αλλες gigabyte] παταω ctrl+F1 να δω τις extra ρυθμίσεις και βλέπω ότι δίνει multι στη cpu μεχρι 25! Και τωρα ερχεται η ηλίθια ερωτηση....:D Επειδή εχω φάει τρελό σκάλωμα και δε μπορω να θυμηθω με τπτ' date=' μπορει να μου πει καποιος αν η μητρική του[Ανεξαρτήτου μαρκας'] δίνει πανω απο 10 multiplier στον επεξεργαστή?? to multi exartate apo to cpu.akoma kai an mporeis na to allakseis apo to mobo an to cpu einai kleidomeno den douleuei (ektos kai an thes na caneis hardware mod alla kai ayto se merikes periptoseis{athlon xp se xp-m kai allagi multi apo ta windows mexri x24- to mod mporei na vrethei sto google -cpumr-}) to diko mou asus A7N8X-E Deluxe kai cpu mou dinoun mexri x12.5 (exei kai mexri x13.5 alla den to exo kanei test)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.