Dark-Shadow Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Gia sas pedia yparxei kanena programa pou na apothikeveis olous tous drivers se allon disko alla to cd na einai boot kai na min xreazese na mpeis sta windows?
migel Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Καλησπέρα. Εαν κατάλαβα καλά ψάχνεις για κάτι τέτοιο . P.S. Ελπίζω να σε βοήθησα .
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Nai kati tetoio alla na mporo na to valo se cd kai na einai boot cd kai otan den mporeis na mpeis sta windows na vazeis to cd kai na apothikevei olous tous drivers se enan skliro pou den exei ta windows kai meta na kaneis format Katalaves?
migel Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Καλησπέρα. Με το Nero ή με το Roxio Easy Media Creator μπορείς αρκετά εύκολα να κάνεις το CD Boot , τώρα απο εκεί και πέρα μέσω Dos και με την εντολή Copy ( name folder - φάκελος των αποθηκευμένων Drivers ) γράμμα σκληρού πχ. D: αντιγράφεις τον φάκελο με τους Drivers στον σκληρό που θές . Δηλαδή η εντολή έχει ως εξής: C:\copy drivers D: Υ.Γ. Έχω μια απορία , γιατί δεν κάνεις κατευθείαν BackUp τους drivers στον σκληρό που θές ( έτσι έχω κάνει , 46ΜΒ σε 90 φακέλους ) και χρειάζεσαι το Boot CD ; Επίσης η καλύτερη λύση είναι να κάνεις backup όλο το σύστημα σου με το Norton Ghost ( κάνω το μήνα τουλάχιστον 2 φορές σε σκληρό δίσκο όχι σε CD ή DVD ) . Ελπίζω να κατάλαβα τι θέλεις , αν και δεν είμαι και σίγουρος .
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 File ego thelo na vro ena programa to opoio na to vazeis se bootdisk kai na vriskei tous apothikevmenous drivers kai na kanei apothikeusi se enan neo skliro
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Pedia yparxei kanena programa gia na ftiakso ena cd me ta windows kai na vazo olous tous drivers kai otan eggatastei ta windows na eggatastei kai tous drivers?
dtkos Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Το πρόγραμμα που σου έδειξε ο miqel μπορεί να σώσει όλα τα drivers του συστήματός σου και μάλιστα μπορεί να ξεχωρίσει τα microsoft drivers τα οποία πιθανότατα να μην χρειάζεται να τα σώσεις. Το να σώσεις το πρόγραμμα και τους drivers σ' ένα cd και να φορτώσεις το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση των windows και να εγκαταστήσεις όλους τους drivers με ένα κλίκ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Η λύση που ζητάς είναι, την επόμενη φορά που θα κάνεις format και θα εγκαταστήσεις τους drivers και αφού δουλέψουν όλα πάρε ένα ghost και όταν στο μέλλον ξανακάνεις format αποκατέστησε το σύστημά σου από το ghost με όλους τους drivers και τα προγράμματα που προτιμάς.
Dark-Shadow Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Ok file exo to Norton Ghost to 9 kai exo to Net.Framework 1.1 mesa ston PC alla otan ekiniso to norton ghost mou den yparxei to nrtfamework sto pc sou thes na to katevaseis ?Ti tha prepei na kano gia na sviso to net framework kai na kto ksanaegatasteiso?Kai pos kanoume ena backup me ta programata pou thelo kai olous tous drivers?
migel Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2005 Καλησπέρα. Εδώ έχει έναν πολύ καλό οδηγό για το Norton Ghost 2003 ( πώς κάνεις BackUp and Restore ) , βέβαια εσύ εχεις το Ghost 9 το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και έτσι δεν ξέρω εάν ο οδηγός σε βοηθήσει , πάντως πιστεύω οτι στα βασικά θα καταλάβεις πως γίνεται Backup του συστήματος σου. Τώρα όσο για το Net.Framework 1.1 , υπάρχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου , απο εκεί μπορείς να το αφαιρέσεις και να το ξαναβάλεις .
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2005 Kapoios pou mporei na mou pei pos na kanoume backup kai To netfrafework xreiazete to cd gia na to apegatasteiseis den ginete alios, sto PC mou exo to kanoniko kai to greek language pack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.