Προς το περιεχόμενο

Boot CD gia apothikeusi olon ton drivers se allon skliro

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nai kati tetoio alla na mporo na to valo se cd kai na einai boot cd kai otan den mporeis na mpeis sta windows na vazeis to cd kai na apothikevei olous tous drivers se enan skliro pou den exei ta windows kai meta na kaneis format

Katalaves?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Με το Nero ή με το Roxio Easy Media Creator μπορείς αρκετά εύκολα να κάνεις το CD Boot , τώρα απο εκεί και πέρα μέσω Dos και με την εντολή Copy ( name folder - φάκελος των αποθηκευμένων Drivers ) γράμμα σκληρού πχ. D: αντιγράφεις τον φάκελο με τους Drivers στον σκληρό που θές .

Δηλαδή η εντολή έχει ως εξής: C:\copy drivers D:

Υ.Γ. Έχω μια απορία , γιατί δεν κάνεις κατευθείαν BackUp τους drivers στον σκληρό που θές ( έτσι έχω κάνει , 46ΜΒ σε 90 φακέλους ) και χρειάζεσαι το Boot CD ;

Επίσης η καλύτερη λύση είναι να κάνεις backup όλο το σύστημα σου με το Norton Ghost ( κάνω το μήνα τουλάχιστον 2 φορές σε σκληρό δίσκο όχι σε CD ή DVD ) .

Ελπίζω να κατάλαβα τι θέλεις , αν και δεν είμαι και σίγουρος .

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που σου έδειξε ο miqel μπορεί να σώσει όλα τα drivers του συστήματός σου και μάλιστα μπορεί να ξεχωρίσει τα microsoft drivers τα οποία πιθανότατα να μην χρειάζεται να τα σώσεις. Το να σώσεις το πρόγραμμα και τους drivers σ' ένα cd και να φορτώσεις το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση των windows και να εγκαταστήσεις όλους τους drivers με ένα κλίκ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα.

Η λύση που ζητάς είναι, την επόμενη φορά που θα κάνεις format και θα εγκαταστήσεις τους drivers και αφού δουλέψουν όλα πάρε ένα ghost και όταν στο μέλλον ξανακάνεις format αποκατέστησε το σύστημά σου από το ghost με όλους τους drivers και τα προγράμματα που προτιμάς.

Δημοσ.

Ok file exo to Norton Ghost to 9 kai exo to Net.Framework 1.1 mesa ston PC alla otan ekiniso to norton ghost mou den yparxei to nrtfamework sto pc sou thes na to katevaseis ?Ti tha prepei na kano gia na sviso to net framework kai na kto ksanaegatasteiso?Kai pos kanoume ena backup me ta programata pou thelo kai olous tous drivers?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ έχει έναν πολύ καλό οδηγό για το Norton Ghost 2003 ( πώς κάνεις BackUp and Restore ) , βέβαια εσύ εχεις το Ghost 9 το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και έτσι δεν ξέρω εάν ο οδηγός σε βοηθήσει , πάντως πιστεύω οτι στα βασικά θα καταλάβεις πως γίνεται Backup του συστήματος σου.

Τώρα όσο για το Net.Framework 1.1 , υπάρχει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου , απο εκεί μπορείς να το αφαιρέσεις και να το ξαναβάλεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...