fdinfo Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ . ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕtmod ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ?
Homeboy^^ Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Στον υπολογιστή που είναι στημένο το Netmod πρεπει απο τις ιδιότητες της σύνδεσης να ενεργοποιησης την επιλογή της κοινοχρηστης συνδεσης Θα σου ζητησει να αλλαξεις την IP σε 192.168.0.1(Προτείνω να πατησεις ναι) και στο δευτερο Pc η IP να δίνετε αυτόματα.Καλή επιτυχία...
Kserafeim Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Internet connection sharing exei mia epilogi sto my network places my connection deksi klik tin kaneis sharing kai eisai etoimos...gia na dokimasis an douleuoun sosta kane ip config/all kai stous dio ipologistes na deis ti ip exoun ..ean exoun telios diaforetikes ip kane restart kai ksana to idio allios ean diaferoun sta teleutea psifia mono tote to DCHP exei piasei opote exeis kai internet : )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.