Vincanity Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 γεια σας σε όλους, έχω ένα σύστημα 3ετίας (Duron 950+Μ/Β chaintech) θέλω να κάνω μια φθηνή αναβάθμιση σε CPU και προφανώς M/B... για CPU θέλω AMD (κόλλημα). τι μου προτείνετε??? σημείωση: ο συγκεκριμένος Η/Υ χρησιμοποιείται MONO για web-surfing και εφαρμογές γραφείου...άντε και κανά photo-edit... ευχαριστώ εκ των προτέρων ;-)
phovos Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δηλαδή θες cpu+mobo+ram Πες μας όμως και μια τιμούλα!!
deathlok Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 gia kati poli ftino pantos tha protina na breis ena cpu amd athlon xp me to bus speed sta 266(profanos metaxeirismeno) pou kata pasa pithanoptita tha einai ok me to mobo sou.
firegarden Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Αν ο συγκεκριμένος Η/Υ χρησιμοποιείται MONO για web-surfing και εφαρμογές γραφείου,τοτε γιατι να κανεις αναβαθμιση;;
Dj_kourampies Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ενας sempron ειναι υπεραρκετος! mobo καινουριο με 40 ευρω περιπου, μια 512 μνημη κ τον φθηνοτερο sempron.
ibari Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 De grafeis kai to montelo ths mitrikis soy; To socket poy eixan oi duron einai to idio me ayto poy exoyn oi Athlon xp kai kapoioi apo toys sempron. An loipon to chipset tis mitrikis soy ypostirizei fsb 133 'h 166 mporei na ti "glitoseis" mono me agora cpu kai mnimis.
vdanasto Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Αν ο συγκεκριμένος Η/Υ χρησιμοποιείται MONO για web-surfing και εφαρμογέςγραφείου' date='τοτε γιατι να κανεις αναβαθμιση;;[/quote'] Πράγματι, για Internet και Office ο υπολογιστής αυτός είναι μια χαρά! Εδώ εγώ έκανα την δουλειά μου με έναν Pentium 133...Κράτα καλύτερα τα λεφτά σου για κάτι άλλο.
Vincanity Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα. το MB είναι chaintech CT-7SID0 με chipset SIS-735, supports 266MHz internal system bus. Αν ο συγκεκριμένος Η/Υ χρησιμοποιείται MONO για web-surfing και εφαρμογέςγραφείου' date='τοτε γιατι να κανεις αναβαθμιση;;[/quote'] διότι τώρα ξεκίνησα να τον χρησιμοποιώ και ΔΕΝ τραβάει... ενας sempron ειναι υπεραρκετος! mobo καινουριο με 40 ευρω περιπου, μια 512 μνημη κ τον φθηνοτερο sempron. χθες μόλις του έβαλα 512 DDR PC2700 και βελτιώθηκε αισθητά η επίδοσή του... αυτοί οι Sempron είναι συμβατοί με το MB μου???
Vincanity Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει όσον αφορά την CPU????
papadakn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 oxi oi sempron den einai symbatoi.Dokimase kati se thoroughbred,nomizw enas 2000+ tha sou einai oti prepei. Apla checkare prwta symbatotita sto site tis etaireias tou motherboard sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.