perrys Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Φιλαράκια μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει η επιλογή system thermal στο bios τι ακριβώς κάνει?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά κανείς? pes mas akribos pou to grafei kai ti epiloges dinei na sou poume.
perrys Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Είναι στην ενότητα POWER - APM configuration kai oi επιλογές που μου δίνει είναι enable, disable.
idet2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Σύμφωνα με το manual : "Allows you to enable or disable the system thermal feature to generate a power management event" Οι διαθέσιμες επιλογές όπως λες και εσύ είναι "Enable" / "Disable" ενώ η default επιλογή από την εταιρεία είναι "Disable" Τo Power Management event που αναφέρει μπορεί να είναι wake up από LAN, απο USB devive κλπ.
estenough Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 αν δεν κάνω λάθος είναι θερμική προστασία. αν δλδ φτάσει σε κάποιους βαθμούς ο επεξεργαστής (νομίζω 75 οC) τότε κάνει reboot το pc. (αν είναι enable)
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 pantos apo diki mou empeiria, an to peiraxeis kai to valeis px xamilotera (na kleinei to pc stous 60C) tote xeirotereuei i apodoso tis psiktras.Milame gia apoleia pano apo 50% tis dinamis.Asto disable
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 asto disable kalitera giati allilosindeetai me alla events kai gia namin mplekseis asto opos to exoun pou einai disable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.