Προς το περιεχόμενο

AMD athlon xp 2600+ stous 64 vathmous kelsiou.fisiologiko?????

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD στα 2400 και το καλοκαίρι έχω 65-67 βαθμούς.

Και ανεμιστήρες και καθαρό. Από τότε που το πήρα το ίδιο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den exw ipsiles ,twra exontas sto miso ton anemisthra ths volcano doyleyontas doyleies aples grafeioy+grafw 1 dvd exw 42 vathmoys,Shmeiwteon exw alloys 5 8arides poy doyleyoyn sto 50%,Se games vevaia vazw full tis psiktres...etsi panw apo 50 se full load den bgazei...

Δημοσ.

pos tsekareis tis thermokrasies se full load ?

exeis anoixto to programa pou dixnei tis thermokrasies eno pezeis game ?

Crash afise to kouti anoixto , leitourgise gia ligo to pc kai meta tsekare tis thermokrasies .

An pesoun kakos aerismos i to kouti gia kapoio logo krataei tin thermokrasia entos

ego exo XP2100+ douleuei stous 49-50 kalokairi alla me anoixto kouti

Δημοσ.

Με ανοιχτό το κουτί έχω -12 βαθμούς.

Σήμερα αγόρασα ένα 2ο fan για μπροστά (δεν είχα) και θα δω αν θα κυκλοφορήσει καλύτερα ο αέρας. Είδα μάλιστα και κάτι καλό (στα multirama). Καλώδια για floppy (είπαν ότι θα φέρουν και για δίσκο/CD) τα οποία δεν έχουν την μεγάλη ταινία/καλώδια, αλλά από βίσμα σε βίσμα πάει με μικρό καλώδιο, στρογγυλό. Ωραία ιδέα. Αν φέρουν για δίσκους θα πάρω. Θα ανοίξει ο χώρος μέσα.

Δημοσ.

Exeis kakh kikloforia aera sto koyti...

Ayta einai ta round cable einai poly kala giati deykolinoyn thn roh toy aera......

Pare kai gia skliro,dvd kai gia disketa.

Kalo einai na exeis mprosta kai pisw anemisthres.Thimizw o mprosta katw vazei aeras o pisw panw bgazei aera.

Δημοσ.
pos tsekareis tis thermokrasies se full load ?

exeis anoixto to programa pou dixnei tis thermokrasies eno pezeis game ?

Crash afise to kouti anoixto ' date=' leitourgise gia ligo to pc kai meta tsekare tis thermokrasies .

An pesoun kakos aerismos i to kouti gia kapoio logo krataei tin thermokrasia entos

ego exo XP2100+ douleuei stous 49-50 kalokairi alla me anoixto kouti[/quote']

μπορει να τρεξεις το prime95-torture test εχοντας ανοιχτο το προγραμμα που δειχνει τις θερμ (για το ASUS prob που ξερω εχει και δυνατοτητα εγγραφης)

Δημοσ.
Katarxin gia na vazeis dwdekaria sto koyti prepei na to ypisthrizei kai ayto...

Na prothesw oti poly simantiko einai to koyti na einai katharo psiktres klp apo skoni...' date='kathws kai na ta xoyme simazemena mesa,kalo einai naxoyme round cables klp

etsi exoyme kalyterh kykloforia toy aera..[/quote']

Το μονο σημειο του κουτιου που δεν μπορω να βαλω 120x20 ειναι το πισω (αν δεν το υποστιριζει).Αλλα απο την αλλη δεν ειναι και ευκολη υποθεση να κανεις αλλαγες τετοιου ειδους

με τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα (με πηρε λιγο καιρο να απαντησω ε! :razz: )

Δημοσ.
AMD στα 2400 και το καλοκαίρι έχω 65-67 βαθμούς.

Και ανεμιστήρες και καθαρό. Από τότε που το πήρα το ίδιο.

Κάτι έκανα τελικά...

Με ΝΕΟ ανεμιστήρα στον AMD (14?) - είχα τον αθεντικό αλλά μικρό της AMD, έπεσα 5 βαθμούς.

Με ανεμιστήρα μπροστά (11?) έπεσα άλλους 5 βαθμούς.

Στο τέλος έβαλα και νέο τροφοδοτικό με 12cm ανεμιστήρα κάτω (24?) και έπεσα άλλους 10 βαθμούς.

Σύνολο 20 βαθμούς κάτω, οπότε είμαι στους 45-46 βαθμούς στον AMD.

Βγαίνει καλοκαίρι!

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα, έχω αισθητά λιγότερο θόρυβο, κυρίως λόγω του νέου τροφοδοτικού. Λες και δεν δουλεύει. Ο 12cm ανεμιστήρας έχει σαφώς λιγότερο θόρυβο από τον παλιό μικρό (για το τροφοδοτικό λέω).

Λίγο θόρυβο έχει ο εμπρός ανεμιστήρας (τον έχω στις 3.000 στροφές). Το χειμώνα θα τον ρίξω στις 2.000 που ειναι τελείως αθόρυβος.

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνετε ? εμένα το 2700+ αν δουλεύει στους 70 πάλι καλά λέω και έχω 3 ψύκτρες και το κουτί πάντα ανοιχτό και από τις δύο πλευρές

Δημοσ.

epaniltha meta apo kairo!!!tora pou allaksa kouti h thermokrasia mou epese stous 60 vathmous.to M/B monitor to exo vali kai h thermokrasia einai idia opos mou tin vgazoun ola ta software kai ta bios.ti allo na kano???eleos!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...